More

  Un pascanean este campion al Moldovei la fotbal

  Array

  931407_651350051547544_632982941_n

  Fotbalul pascanean are promisiuni mari, in special de la grupele de juniori. Un tanar a reusit o performanta mare cu echipa la care evolueaza, reusind sa devina campion al Moldovei. Este vorba despre Alexandru Codreanu, jucator legitimat la Clubul Sportiv Municipal, elev al antrenorului Dan Negri care este imprumutat la formatia FC Vaslui.

  In perioada 20-21 aprilie2012 a avut loc Cupa Hagi Danone, organizata pe stadionul Areni din Suceava. Aici, Sporting Juniorul Vaslui s-a calificat la turneul final al Cupei Hagi Danone, dupa ce s-a impus, cu scorul de 2-0, in fata celor de la Ceahlaul Piatra Neamt, in finala turneului zonal.

  Mai mult, pascaneanul a fost numit de catre organizatori drept cel mai bun jucator al turneului

  Ajunsa la cea de-a saptea editie, Cupa Hagi Danone cuprinde sapte turnee zonale in urmatoarele orase: Cluj, Galati, Pitesti, Suceava, Sibiu, Timisoara si Ploiesti. Castigatoarele turneelor zonale se califica la turneul final ce urmeaza sa aiba loc intre 29 mai si 2 iunie, la Arad.  Pana acum, in ultimul act al competitiei s-au calificat formatiile CFR Cluj, Otelul Galati, CSS Corabia si Sporting Juniorul Vaslui.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet