26 C
Paşcani
duminică, iunie 26, 2022
Array

Șansa la o nouă viață. Pășcăneanul de 200 kg a fost operat

Sansa la o noua viata. Costel Lupascu, inginerul de 44 de ani din Pascani care cantarea peste 200 de kg si a apelat la televiziunea noastra pentru a fi un om normal si ajutat de catre cetateni a fost operat ieri, 17 decembrie dupa multe demersuri facute de colegul nostru, Ionut Taraboi, cu ajutorul Primariei Pascani, a sponsorilor care au donat materiale pentru operatie, dar mai ales a doctorului iesean Daniel Timofte, chirurgul care a vazut materialul difuzat de TV BIT, la sfarsitul lunii august, pe 26 august (materialul poate fi urmarit aici)

Costel_Lupascu

La peste cele 200 de kg, Costel Lupascu abia se putea deplasa, iar mai mult decat atat suferea de foarte multe boli, cum ar fi de diabet sau tensiune arteriala, iar oasele abia mai faceau fata greutatii corpului.

Doctorul Daniel Timofte, specializat in chirurgia obezitatii a precizat pentru TV BIT ca pacientul Costel Lupascu a fost cel mai grav caz de obezitate pe care l-a avut de cand practica meseria. Starea de sanatate a pascaneanului este buna si se afla sub supraveghere medicala. Urmeaza un tratament costisitor, vital pentru el, iar in cel mult 16 luni, trebuie sa scada in greutate mai mult din jumatate cat are acum.

Viata lui Costel s-a schimbat in urma cu cativa ani, atunci cand mama lui a murit, iar el a ramas singur, fara nici un sprijin. Din cauza supararii si stresului, nu a consumului excesiv de mancare, in nici un an a pus pe ele peste 100 de kg, iar la scurt timp a inceput sa aiba probleme cu inima si ficatul. La cele peste 200 kg nici un angajator nu l-a primit sa munceasca, desi are nenumarate cursuri absolvite. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow