More

  Un păşcănean cel mai bun instructor auto din judeţ

  Array

  Un păşcănean se află pe primul loc ca cel mai bun instructor auto din judetul Iaşi. Topul a fost făcut de către un site specializat în urmă rezultatelor obţinute de către aceştia cu elevii care au obţinut permisul auto, de la autoturisme până la camioane simple sau cu remorcă.

  nicusor popa

  Numele celui mai bun instructor din judeţul Iaşi este – Nicuşor Popa. Are 37 de ani, căsătorit şi doi copii. Pe lângă programul de la şcoala de şoferi, este şi cadru didactic de educaţie fizică şi sport dar şi un familist convins.
  Astăzi, l-am găsit “pe traseu”. Asista un elev care vrea să obţină permisul de conducere la categoria C – camioane.

  S-a arătat satisfăcut de această titulatura, dat fiind că sunt foarte mulţi instructori în judeţul Iaşi, însă nu îl surprinde pentru că de-a lungul anilor a avut reuzultate foarte bune cu toţi cei pe care i-a pregătit.

  Se descrie ca fiind un perfecţionist şi mai ales este pasionat de jobul pe care îl are. Prin “mâna” lui au trecut sute de persoane care l-au ales pe el ca îndrumandu-le paşii spre şoferie.

  Nicuşor Popa spune că are emoţii aproape în fiecare zi de joi, atunci când, la Paşcani sunt testaţi de către comisarii de la Iaşi, viitorii şoferi. Întrebat de reporterii de BIT TV dacă este exigent cu elevii, el spune că aşa trebuie să fie un instructor auto pentru a obţine rezultate bune la examen.

  Nicuşor Popa este instructor auto la GIV Paşcani din septembrie 2007 şi din anul 2001 cadru didactic. Acum predă la Şcoala Gimnazială Mirceşti.

  Materialul video in cadrul stirilor INFOBIT.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet