30.8 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Un păşcănean cel mai bun din ţară la kickboxing

Madalin Chiper - Campion K1Medalie de aur pentru un adolescent din Pascani la Campionatul National de Kickboxing Low-kick. La competitia ce a avut loc pe 27 aprilie a.c, la Bucuresti, pascaneanul a reusit sa invinga trei adversari din alte orase ale tarii si a terminat piramida pe locul I.

Desi are doar 16 ani, Madalin Chiper a dat dovada de multa forta atunci cand in finala si-a facut adversarul knock-out printr-o lovitura de picior.
Pascaneanul este elev la un liceu sportiv din Iasi si se antreneaza alaturi de Catalin Morosanu, la Clubul Sportiv Scorpions.

Premiul obtinut sambata in capitala, a fost ca o noua trepta in cariera sa. Doua meciuri a reusit sa le castige la puncte, iar in al treilea, care nu a durat mai mult de 20 de secunde, si-a eliminat adversarul dintr-o lovitura.

Cand a inceput sa se lupte, Madalin nu a avut parte de sprijinul parintilor, care isi faceau griji pentru copilul lor. Insa, anul trecut cand a castigat titlul de campion european la categoria 70 kg, acestia au inteles pasiunea lui pentru kickboxing.

In martie a.c., a mai adaugat in palmaresul lui si premiul I, la campionatul national de Muay-Thai. Astfel, s-a calificat inca o data la competia europeana din acest an.

Nu se teme de nimic si spera ca in viitor va deveni cel mai bun si isi va face o cariera renumita din acest

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow