More

  Un păşcănean beat a făcut un scandal monstru in Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului

  Array

  CPU Spitalul de UrgentaNu de puține ori, cadrele medicale din Compartimentul de Primiri Urgențe se confruntă cu pacienți recalcitranți și agresivi. Doctorii sunt nevoiți să le acorde ajutor, medical cu forța, unor persoane care uneori îi scuipă sau chiar îi lovesc. Cel mai adesea, alcoolul este cel care îi înfierbântă, pe pacienți și îi fac să aibă un comportament deplorabil.

  Este și exemplul, unui bărbat de 40 de ani, din Pașcani care după ce a fost adus de ambulanță, la Spital, a început să facă un scandal monstru. Ionel Davidoaia, de 40 de ani, a fost cules de un echipaj de ambulanță, de pe o stradă din municipiul Pașcani, după ce fiind foarte beat, a căzut cu tot, cu bicicletă pe asfalt.

  În urma incidentului, la unitatea medicală s-a deplasat și un echipaj al Poliției pentru a stabili dacă biciclistul a fost victima unui accident rutier.

  Odată ajuns la spital, păşcăneanul care prezenta o plagă minoră la nivelul feței a început să îi înjure pe medicii din CPU și a refuzat să sufle în alcooltestul polițiștilor.

  Abia după câteva zeci de minute, bărbatul s-a calmat și după ce a primit ajutor medical, a plecat la domiciliu.

  Directorul medical, Diana Acsinte, a declarat că nu este singurul caz de violenţă în camera de primiri urgențe, iar în acest sens au fost luate măsuri încă de anul trecut, atunci când a fost montat un sistem de supraveghere.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Vasile Toma, candidat la Camera Deputaților: AUTOSTRADA FEROVIARĂ IAȘI-ORADEA, calea libertății de dezvoltare a Iașiului și a Moldovei! (P)

  Soluția rapidă și sigură la tergiversările construcției autostrăzii Iași-Târgu Mureș. Dincolo de atâtea dezbateri, de critici mai mult sau mai puțin argumentate, consider ca noi,...

  Specialii de Pașcani la ceas aniversar

  C.P. În perioada 1 - 4 decembrie 2020 Școala Gimnazială Specială Pașcani sărbătorește Zilele Școlii, marcând cei 44 de ani de existență de învățământ...

  Personalul medical din județul Iași omagiat de Ziua Națională a României. Plachete și pentru spitalele din Pașcani și Hârlău

  C.P. Administrația ieșeană omagiază personalul medical din tot județul Sărbătorim în fiecare an ziua de 1 decembrie cu onoare și bucurie și organizăm ceremonii specifice....

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI