More

  Un pășcănean amenință ca se aruncă de pe o clădire din București. Autoritățile sunt în alertă de ieri dimineață

  Array

  Un bărbat din Pașcani a pus bucureștenii în acțiune de la primele ore ale zilei de duminică. El s-a urcat dimineață în jurul orelor 9.00, pe o clădire de opt etaje, aflată în construcţie şi ameninţă că se va arunca în gol, după cum informează B1 TV.
  Situația durează de mai bine de 30 de ore, timp în care mai multe echipe de negociatori au mers la faţa locului pentru a-l convinge să renunţe la gestul său extrem. Adrian Marian, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență din București, a precizat că bărbatul are asupra sa provizii de apă și alimente, care la nevoie vor fi suplimentate de negociatori.

  Ionut Daniel Strugariu nu este la prima faptă de acest gen. El a mai protestat, timp de 16 ore, în urmă cu două luni, tot într-o zi de duminică, pe 31 mai, când s-a căţărat pe o macara în București și a amenințat că se sinucide dacă nu vine un parlamentar să vorbească cu el pentru a-l ajuta să își rezolve problemele.

  Continuare pe B1 TV

  Bărbatul în vârstă de aproape 45 de ani, poreclit cu ani în urmă și Cobra, e cunoscut pentru astfel de gesturi extreme. Acum 11 ani a folosit aceeași metodă, stând 4 ore tot pe o macara lăsată nesupravegheată, în fața blocului G2B din Pașcani, pentru a-și convinge iubita, care se căsătorise cât timp a fost el închis, să reia relația cu el. Femeia provenită și ea dintr-o familie destrămată, avusese parte de bătăi crunte cât a locuit cu acesta în Hîrlău, iar amenințările bărbatului nu au avut niciun efect asupra ei, rudele acesteia fiind însă cele care au discutat cu el, iar în cele din urmă a renunțat la hotărârea sa necugetată și a coborât singur.

  De această dată el are aceleași solicitări ca și acum 2 luni, când din declarațiile sale s-a aflat că acesta este certat cu o familie din Pașcani și dorește să stea de vorbă cu un parlamentar și cu presa despre nemulțumirile pe care le are.

  31.05.2015

   

  Perimetrul din zona șantierului este acum asigurat, nu mai acces decât autoritățile și persoanele care locuiesc în preajmă, iar purtătorul de cuvând de la ISU București precizează că nu se poate instala o pernă pneumatică, deoarece zona de șantier nu permite această intervenție.

  Precizăm că Ionut Daniel Strugariu a fost condamnat de 2 ori pentru tâlhărie și o dată pentru viol, fiind închis la pușcărie de 3 ori consecutiv, încă de la 16 ani. Din informațiile precedente, se pare că bărbatul provine dintr-o familie cu numeroase probleme, el mai având 10 frați, toți certați cu legea, iar părinții săi au decedat după ce a fost închis, existând suspiciuni asupra morții propriului tată, așa cum declara în 2004, colonelul Neculai Iftode, șeful de stat major al Grupului de Pompieri Iasi.”Cunosc situatia acestui tanar. A stat in inchisoare de trei ori consecutiv, ultima data facand 4 ani pentru talharie. S-ar parea ca accidentul in care a fost implicat tatal lui nu a fost chiar un accident, ci Ionut ar fi contribuit la moartea batranului lui tata, insa nu s-a dovedit asta.”

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet