21.6 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Un pascanean a agresat personalul medical de la Spitalul Municipal

spital mun urgente psc

Un tanar din Pascani, a bruscat, a adresat injurii si amenintari iari 28 ianuarie, personalului medical de la Compartimentul de Primiri Urgenta a Spitalului Municipal Pascani.

Totul a inceput de la un apel primit de catre Politia Locala prin care li s-a solicitat ajutorul pentru o persoana cazuta pe strada Stefan cel Mare. Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca este vorba de Ionut Ovidiu Nemtanu de 32 ani din Pascani. Imediat a ajuns si ambulanta care la transportat pe tanar la Spital. Ajuns aici, pascaneanul a primit ingrijiri medicale dupa care a inceput spectacolul.

El a agresat personalul medical, inclusiv pe doctorul de garda pe care la bruscat de mai multe ori. Ionut Nemtanu, este un client mai vechi al doctorilor pascaneni, care au chemat politia municipala pentru a calma spiritele. Din spusele acestora, se pare ca tanarul are probleme psihice, fiind internat in trecut la Spitalul Socola din Iasi.

Politistii l-au amendat pe tanar, dupa ce medicii de la Spital au depus plangere, pentru disturbarea ordinii si linistii publice.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow