More

  Un pacient a distrus o secție a Spitalului de Urgență Pașcani

  Array

  Sectia unui spital din Pascani a fost la un pas de a fi devastata de un pacient internat de cateva zile in unitatea medicala. In incercarea de a-l calma, o asistenta medicala a fost bruscata si injurata de barbatul agitat.

  Un pacient de la Spitalul de Urgenta Pascani a distrus un monitor pentru functii vitale de la Sectia de Anestezie Terapie Intensiva si aproape ca a stricat un pat. Incidentul s-a petrecut noaptea trecuta, cand barbatul dintr-o comuna din apropierea orasului a devenit foarte agitat si a inceput sa arunce cu obiecte prin salon. O asistenta medicala, care a vrut sa il calmeze pe pacientul cu o greutate de aproape 180 kg, a fost agresata si injurata.

  Potrivit celor spuse de conducerea spitalului, pacientul ar mai fi avut astfel de crize cand a intrat in sevraj, un sindrom manifestat prin tulburari psihice cand o persoana opreste brusc consumul de alcool dupa o perioada in care a facut exces.
  Pagubele sunt semnificative, pentru ca monitorul pe care l-a spart costa aproape 1.300 euro. Ca de obicei, pacientii agresivi nu sunt buni de plata, asa ca spitalul va acoperi prejudiciul.

  Mentionam ca barbatul a ajuns la spital din cauza unor boli de inima. A stat internat in Sectia de Interne iar dupa ce a suferit o insuficienta respiratorie a fost mutat la Terapie Intensiva deoarece avea nevoie de masca de oxigen.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI