27.1 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Un pacient a distrus o secție a Spitalului de Urgență Pașcani

Sectia unui spital din Pascani a fost la un pas de a fi devastata de un pacient internat de cateva zile in unitatea medicala. In incercarea de a-l calma, o asistenta medicala a fost bruscata si injurata de barbatul agitat.

Un pacient de la Spitalul de Urgenta Pascani a distrus un monitor pentru functii vitale de la Sectia de Anestezie Terapie Intensiva si aproape ca a stricat un pat. Incidentul s-a petrecut noaptea trecuta, cand barbatul dintr-o comuna din apropierea orasului a devenit foarte agitat si a inceput sa arunce cu obiecte prin salon. O asistenta medicala, care a vrut sa il calmeze pe pacientul cu o greutate de aproape 180 kg, a fost agresata si injurata.

Potrivit celor spuse de conducerea spitalului, pacientul ar mai fi avut astfel de crize cand a intrat in sevraj, un sindrom manifestat prin tulburari psihice cand o persoana opreste brusc consumul de alcool dupa o perioada in care a facut exces.
Pagubele sunt semnificative, pentru ca monitorul pe care l-a spart costa aproape 1.300 euro. Ca de obicei, pacientii agresivi nu sunt buni de plata, asa ca spitalul va acoperi prejudiciul.

Mentionam ca barbatul a ajuns la spital din cauza unor boli de inima. A stat internat in Sectia de Interne iar dupa ce a suferit o insuficienta respiratorie a fost mutat la Terapie Intensiva deoarece avea nevoie de masca de oxigen.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow