More

  Un pacient a distrus o secție a Spitalului de Urgență Pașcani

  Array

  Sectia unui spital din Pascani a fost la un pas de a fi devastata de un pacient internat de cateva zile in unitatea medicala. In incercarea de a-l calma, o asistenta medicala a fost bruscata si injurata de barbatul agitat.

  Un pacient de la Spitalul de Urgenta Pascani a distrus un monitor pentru functii vitale de la Sectia de Anestezie Terapie Intensiva si aproape ca a stricat un pat. Incidentul s-a petrecut noaptea trecuta, cand barbatul dintr-o comuna din apropierea orasului a devenit foarte agitat si a inceput sa arunce cu obiecte prin salon. O asistenta medicala, care a vrut sa il calmeze pe pacientul cu o greutate de aproape 180 kg, a fost agresata si injurata.

  Potrivit celor spuse de conducerea spitalului, pacientul ar mai fi avut astfel de crize cand a intrat in sevraj, un sindrom manifestat prin tulburari psihice cand o persoana opreste brusc consumul de alcool dupa o perioada in care a facut exces.
  Pagubele sunt semnificative, pentru ca monitorul pe care l-a spart costa aproape 1.300 euro. Ca de obicei, pacientii agresivi nu sunt buni de plata, asa ca spitalul va acoperi prejudiciul.

  Mentionam ca barbatul a ajuns la spital din cauza unor boli de inima. A stat internat in Sectia de Interne iar dupa ce a suferit o insuficienta respiratorie a fost mutat la Terapie Intensiva deoarece avea nevoie de masca de oxigen.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet