25.2 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Un om de afaceri din Pascani in topul celor mai puternice femei

doina cepalis

Sursa foto: businessmagazin.ro

Pascaniul se mandreste cu una dintre cele mai puternice femei de afaceri din tara. Este vorba despre Doina Cepalis, proprietara societatii Te-Rox Prod care a fost premiata in cadrul Galei “Women in Power”, ce a avut loc pe data de 6 martie 2013 la Bucuresti. Gala a fost organizata de catre revista online Business Magazin, care si-a propus sa premieze cele mai influente 200 de femei din domeniul afacerilor.

Multe dintre aceste 200 de femei manager au deja un renume nu numai la nivel naţional, dar şi peste hotare, în timp ce altele sunt mult mai discrete şi despre ele vorbesc mai degrabă afacerile pe care le conduc. Numitorul comun este puterea lor de a învăţa permanent, a inventa şi a se reinventa, de a motiva oameni şi a creşte afaceri. Sunt elegante şi impun respect, iar cuvântul lor este cel mai important sau printre cele mai importante în companiile pentru care lucrează.

“Sunt onorată, mândră și recunoscătoare pentru ceea ce mi se întâmplă. Mulțumesc celor care au contribuit la ceea ce eu am ajuns să fiu și să fac. Sunt onorată să fiu inclusă în categoria campionilor, a femeilor pentru care performanța a ajuns un mod de viață, o țintă permanentă a existenței. Sunt mândră să împart această onoare cu partenerii și colaboratorii, cu angajații care au înțeles că fără a face mici sau mai mari sacrificii nu putem avea rezultatele muncii noastre, așa cum ni le dorim.” a declarat Doina Cepalis

Doina Cepalis, este director general şi fondator al SC TE ROX Prod SA cu un numar de peste 1000 de angajati si o cifra de afaceri de 22 milioane euro.

Este licenţiată din 1983 ca economist, specializarea finanţe – contabilitate la Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Al. I. Cuza din Iaşi.  Un prag important a fost pentru ea în 2000 când a cumpărat o fabrică de in din Paşcani cu 600 de angajaţi şi o tehnologie din anii 50. Şase ani mai târziu, odată cu intrarea chinezilor pe piaţa europeană a textilelor, fabrica a dat faliment iar ea s-a văzut nevoită să se „redefinească”.

Compania Doinei Cepalis exportă acum în 52 de ţări şi a investit din 2007 până acum peste şase milioane euro.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow