33.6 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Un oficial al Federatiei Romane de Rugby apreciaza sportul pascanean

ianusevici

Unul dintre cei mai importanti membri ai Federatiei Romane de Rugby, antrenorul federal de la departamentul tehnic, Peter Ianusevici, a facut ieri o scurta vizita in Pascani.

El a avut numai cuvinte de lauda la adresa sportului pascanean, in special pentru sectia de rugby condusa de Neculai Tarcan.

Peter Ianusevici, a fost invitatul emisiunii “Ora de sport”, difuzata miercuri seara incepand cu 19.30 pe TV Bit, unde a declarat ca foarte multi jucatori de valoare al sportului cu balonul oval vin de la Pascani. Despre scopul principal al vizitei sale,  spune ca este unul constructiv si ca doreste ca

Dupa ce a trecut pe la Colegiul Unirea, acolo un sectia de rugby din cadrul CSM isi are sediul, antrenorul federal a vazut si stadionul Locomotiva, ca mai apoi sa aiba o intrevedere cu primarul Municipiului Pascani, Dumitru Pantazi, care s-a aratat dispus sa ajute rugby-ul pascanean.

La finalul vizitei de la Pascani, Peter Ianusevici a recomandat autoritatilor locale sa sustina constructia unui Centru de Excelenta in Rugby la Pascani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow