More

  Un obiect vechi de 800 de ani stârneşte imaginaţia pasionaţilor de fenomene neobişnuite – VIDEO

  Array

  Teoreticienii conspiraţiei consideră că această descoperire este o dovadă a existenţei unei civilizaţii extraterestre.

  Un obiect asemănător unui telefon mobil a fost descoperit pe parcursul unor cercetări arheologice desfăşurate în regiunea Fuschl am See din  Austria. Se presupune că are o vechime de 800 de ani, fapt care a stârnit numeroase controverse legate de autenticitatea unui astfel de dispozitiv.

  Artefactul are o formă foarte apropiată de cea a unui telefon Nokia. Spre deosebire de acesta, “tastatura” este inscripţionată cu simboluri asemănătoare caracterelor cuneiforme şi nu cu cifrele şi literele cu care suntem obişnuiţi.

  Scrierea cuneiformă a fost folosită de sumerieni începând cu mileniul al IV-lea î.Hr şi până în secolul al II-lea d.Hr. Descoperirea unor astfel de însemne pe teritoriul Austriei a făcut ca mare parte din lumea ştiinţifică să considere acest obiect ca fiind un fals grosolan.

  Cu toate acestea, pasionaţii de fenomene paranormale consideră că această descoperire este o dovadă a existenţei unei civilizaţii extraterestre, mult mai avansată decât cea umană. Alte opinii susţin faptul că obiectul reprezintă o mărturie a faptului că oamenii pot călători în timp.

  “Este mai mult decât evident că acest telefon a fost creat de o persoană având cunoştinţe tehnice foarte avansate. Caracterele inscripţionate pe tastatură demonstrează că dispozitivul a fost inventat în urmă cu câteva mii de ani”, a declarat Scott Waring, editor al publicaţiei UFO Sighting Daily.

  Continuarea pe Descopera.ro

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet