22.9 C
Paşcani
joi, august 5, 2021
22.9 C
Paşcani
joi, august 5, 2021

Un nou site ApaVital, mai dinamic și intuitiv

Comunicat: Începând de luni 26 octombrie 2020, ApaVital a lansat un nou site, cu o grafică atractivă și facilități care îl fac mai dinamic și intuitiv pentru vizitatori. Noul site reprezintă un canal de comunicare aliniat la trendurile actuale, atât în ceea ce privește designul, cât și legat de ușurința de utilizare.

Site-ul conține informații utile, actualizate permanent, pentru toate segmentele de public. De exemplu, viitorii clienți ApaVital au la dispoziție toate detaliile și documentațiile necesare pentru obținerea unui aviz sau pentru încheiere unui contract de furnizare și pot afla pașii care trebuie parcurși la execuția lucrării.

Utilizatorii ApaVital pot efectua plăți online direct pe site, își pot crea un cont de client, pot transmite indexul apometrului și au la dispoziție facturile emise, beneficiază de informații în ceea ce privește serviciile oferite, prețurile și tarifele practicate, pot afla detalii privind calitatea apei potabile în zona în care domiciliază. În premieră, pe noul site sunt postate și buletine de analiză a apei potabile pentru diferite puncte de prelevare din județul Iași, nu numai din municipiu.

Utilizatorii site-ului ApaVital vor beneficia în continuare de informații privind zonele în care apa potabilă este întreruptă pentru efectuarea unor lucrări de modernizare sau remedierea unor avarii, pentru întreaga arie de operare. Numeroase informații sunt postate și la rubrica Despre noi”, unde găsiți detalii despre activitatea noastră, despre modul în care suntem organizați, care sunt programele și strategiile noastre, puteți afla o multitudine de informații de interes public din domeniul economic sau tehnic, proiectele de investiții finalizate și cele preconizate.

Veți regăsi pe noul site amănunte despre activitățile de responsabilitate socială realizate, alături de o galerie foto și de videoclipuri cu aspecte din activitatea pe care o desfășurăm. Nu în ultimul rând, găsiți informații privind modalitățile în care ne puteți contacta, programul de lucru și programul de audiențe.

Încă din etapa de proiectare a noului site s-a avut în vedere accesibilitatea lui pe telefoanele mobile, motiv pentru care s-a dezvoltat un site responsive, care poate fi accesat de pe orice tip de dispozitiv: laptop, computer, tabletă sau telefon.

Toate activitățile desfășurate pe noul site ApaVital se fac în condiții de maximă siguranță, securitatea site-ului fiind confirmată de un organism certificat din domeniu.

Vă invităm să descoperiți noul site ApaVital la adresa www.apavital.ro!

Biroul de presă ApaVital

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
22.9 ° C
27.2 °
18.7 °
41 %
5.4kmh
46 %
joi
23 °
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
32 °
lun
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI