12.7 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022
Array

Un nou sef la Parchetul de pe langa Judecatoria Pascani

Parchetul de pe langa Judecatoria Pascani are de la 01 ianuarie un nou sef. La sfarsitul lunii a fost organizat concurs pentru doua functii de conducere. Noul prim procuror lucreaza de trei ani in cadrul institutiei din oras.

Ioan Sebastian Puha este noul prim procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Pascani. Magistratul a obtinut functia de conducerea dupa ce a dat concursul organizat in perioada 12 septembrie – 4 decembrie 2014. Potrivit site-ului Consiliul Superior al Magistraturii procurorul a obtinut nota de 8.90 la proiectul de management, iar la proba scrisa 5.40, obtinand media de 7,15. El lucreaza de circa trei ani la Pascani, fiind transferat de la Parchetul de pe langa Judecatoria Suceava.

A fost concurs si pentru functia de prim procuror adjunct. A ramas tot Daniela Elena Enea, reusind sa treaca de cele doua probe cu nota de 7,30.

Fostul prim procurorul, Liviu Beceru, cel care a avut ultimul mandat de trei ani, nu s-a mai inscris la concurs. A fost numit in functie in anul 2011, dupa ce a obtinut media generala de 8,90.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Pășcănean premiat la „Cupa Portas” la șah

   In zilele de 21 si 22 mai ,la Botosani...

Acțiune pentru siguranța comunității la Hîrlău

La data de 21 mai a.c., polițiștii Poliției Orașului...

Scandalagii amendați la Pașcani

La data de 22 mai a.c., polițiștii Poliției Municipiului...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow