22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Un nou sediu pentru Poliţia Locală din Paşcani

Politia Locala Pascani

Au inceput lucrarile de amenajare a noului sediu al Politiei Locale din Pascani. Este vorba despre fosta locatie unde a functionat Serviciul de Evidenta a Populatiei, in aceeasi cladire cu Politia Municipiului Pascani. Astfel, de la 1 mai, politistii locali vor functiona in noua locatie, pana atunci urmand sa fie transferat mobilierul si serviciile de telecomunicatii.

Odata cu mutarea in noul sediu va fi reorganizata si activitatea Politiei Locale. Astfel politistii care asigurau permanta in vechil sediu, dar si cei de la Administratia Financiara vor avea misiuni de patrulare pe strada. Asta deoarece la Serviciul Financiar ar urma sa fie amplasate camere de luat vederi, iar servicul de permantenta va fi asigurat de acelasi personal care monitorizeaza camerele de supraveghere amplasate in oras.

Mentionam ca imediat dupa aprobarea bugetului local, Primaria va mai achizitiona un autoturism Logan pentru Politia Locala, ca sa asigure ordinea si linistea publica in suburbii. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow