1.9 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

Un nou scandal la Spitalul CF Paşcani. Motivul: mutarea activităţii Ambulatoriului de Specialitate

Ambulatoriu Spitalul CFUn nou scandal in curtea Spitalului CF Pascani. Incepand de ieri, Ambulatoriul de Specialitate al unitatii medicale si-a mutat activitatea din cladirea din zona Garii, in institutia din deal, in urma unei decizii a conducerii.

Nemultumirile au aparut dupa ce majoritatea medicilor se aflau in concediu cand directorul medical Constantin Melinte a decis ca toate cabinetele sa fie mutate. Fara prea multe explicatii, cadrele medicale au fost instiintate sa revina la munca pentru a ajuta la transferul arhivei si a tuturor documentelor.

Mai mult decat atat doctorul ORL, Genoveva Armencea a fost anuntata ca nu mai este presedinta Comisiei pentru Siguranta Circulatiei o mare parte din atributii fiind preluate de directorul medical.

Potrivit acesteia, decizia de a muta activitatea din cladirea in care a functionat ambulatoriul atatia ani este un abuz din partea actualei conduceri care trebuia sa respecte mai multi pasi si sa obtina atat documente de la nivelul ministerelor cat si acordul medicilor. In acest sens, doctorita a depus si o plangere penala impotriva directorului Constantin Melinte, la Politia Pascani.

Unitatea medicala recent transferata in curtea Ministerului Sanatatii a fost in ultima perioada subiectul mai multor scandaluri privind numirea noului manager si luarea unor decizii suspecte. Sub protectia anonimatului, angajatii au declarat ca din luna iulie, nu a mai fost intocmit niciun raport de garda privind activitatea desfasurata.

Conducerea Spitalului CF nu a putut fi contactata pentru a exprima un punct de vedere referitor la mutarea sediului Ambulatoriului de Specialitate.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow