22.3 C
Paşcani
duminică, septembrie 26, 2021
Array

Un nou scandal la Spitalul CF Paşcani. Motivul: mutarea activităţii Ambulatoriului de Specialitate

Ambulatoriu Spitalul CFUn nou scandal in curtea Spitalului CF Pascani. Incepand de ieri, Ambulatoriul de Specialitate al unitatii medicale si-a mutat activitatea din cladirea din zona Garii, in institutia din deal, in urma unei decizii a conducerii.

Nemultumirile au aparut dupa ce majoritatea medicilor se aflau in concediu cand directorul medical Constantin Melinte a decis ca toate cabinetele sa fie mutate. Fara prea multe explicatii, cadrele medicale au fost instiintate sa revina la munca pentru a ajuta la transferul arhivei si a tuturor documentelor.

Mai mult decat atat doctorul ORL, Genoveva Armencea a fost anuntata ca nu mai este presedinta Comisiei pentru Siguranta Circulatiei o mare parte din atributii fiind preluate de directorul medical.

Potrivit acesteia, decizia de a muta activitatea din cladirea in care a functionat ambulatoriul atatia ani este un abuz din partea actualei conduceri care trebuia sa respecte mai multi pasi si sa obtina atat documente de la nivelul ministerelor cat si acordul medicilor. In acest sens, doctorita a depus si o plangere penala impotriva directorului Constantin Melinte, la Politia Pascani.

Unitatea medicala recent transferata in curtea Ministerului Sanatatii a fost in ultima perioada subiectul mai multor scandaluri privind numirea noului manager si luarea unor decizii suspecte. Sub protectia anonimatului, angajatii au declarat ca din luna iulie, nu a mai fost intocmit niciun raport de garda privind activitatea desfasurata.

Conducerea Spitalului CF nu a putut fi contactata pentru a exprima un punct de vedere referitor la mutarea sediului Ambulatoriului de Specialitate.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Primele efecte ale restricțiilor: Centrele de vaccinare se aglomerează de la o zi la alta, după ce săptămâna trecută bătea vântul prin cabinete

Centrele de vaccinare se aglomerează de la zi la zi tot mai mult. Oamenii vor să dobândească...

Proiect: Amenzile de circulație să fieProiect: Amenzile de circulație să fie date în urma monitorizării video a drumurilor publice date în urma monitorizării...

Rețeaua de drumuri publice ar urma să fie monitorizată video de către polițiști, astfel încât abaterile șoferilor...

Florin Cîţu vs. Ludovic Orban, la congresul PNL. Liberalii îşi aleg viitorul preşedinte de partid

Congresul PNL îi pune faţă în faţă pe Ludovic Orban, preşedintele actual al partidului, şi Florin Cîţu,...

Heleșteni: Omorât pe drumul sătesc dis-de-dimineaţă de un vitezoman: circula cu mult peste 100 km/h printre case

Un sătean din Heleşteni a fost omorât de maşina unui vitezoman care a ricoşat ca o bilă...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI