10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Un nou purtător de cuvânt la Primăria Târgu Frumos

Luna martie a venit cu un cadou pentru administratia locala din Targu Frumos. De luni, institutia are un nou purtator de cuvant, care este in acelasi timp si consilierul personal al primarului. Noul angajat se va ocupa atat de relatia cu mass-media cat si de planificarea unor evenimente organizate de Primarie.

 

dragos paduraru

Primaria Targu Frumos are oficial un purtator de cuvant. Functia este ocupata de Dragos Paduraru in varsta de 29 de ani, cel care de luni este si consilierul personal al primarului.
Printre atributiile cuprinse in fisa postului, noul angajat va pastra legatura cu mass-media, se va implica pentru rezolvarea problemelor comunitatii si va planifica diferite evenimente ale administratiei locale.

Dragos Paduraru a absolvit Universitatea “Petre Andrei” din Iasi in 2008, iar in decursul timpului a fost manager la mai multe societati din oras. Este pentru prima data cand lucreaza in cadrul unei institutii publice.
Mentionam ca in luna februarie 2013, alesii locali din Targu Frumos au votat un regulament pentru ziaristi. De atunci si pana in prezent, functia de purtator de cuvant a fost ocupata de viceprimarul Alexa Ion Anghelus.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow