15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Un nou purtător de cuvânt al Primăriei Pașcani

Soluţie de avarie pentru preluarea atribuţiilor de purtător de cuvânt al municipiului Paşcani, după ce Cristian Menegon a decis să se ocupe de politică. Juristul Paul Apostol va reveni în această funcţie pentru o perioadă de o lună de zile, atât cât este campania electorală. Dispoziția a fost dată verbal de viceprimarul Municipiului Pașcani, Vasile Axinte.

Paul Apostol are 27 de ani sieste consilier juridic în cadrul Primăriei Pașcani din martie anul trecut, in urma unui concurs organziat unde au participat 7 persoane. Cele mai multe puncte, 158 au fost obtinute de Paul Apostol fiind declarant admis. În anul 2013, pentru o perioadă scurtă de timp a ocupat funcția de purtător de cuvânt și de consilier personal al actualului primar, Dumitru Pantazi, până a demisionat pentru a pleca la muncă în Anglia.

Mentionam ca pana in prezent la Primaria Pascani au fost următorii purtatori de cuvant: Vasile Avramiuc in timpul administratiei Ratoi, Mirela Ancuta in mandatul primarului Grigore Craciunescu, Cristian Menegon și Paul Apostol numiti de actualul primar, Dumitru Pantazi. Funcțiile de purtător de cuvânt au mai fost preluate și de Vasile Axinte, viceprimarul Municipiului.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow