16.3 C
Paşcani
miercuri, mai 31, 2023
Array

Un nou președinte la Asociația Șansa 2010. Detalii despre tabara “Împreună pentru tineri”

Noutati in cadrul Asociatiei “Sansa 2010”. Astazi, in cadrul unei conferinte de presa, a fost prezentata noua presedinta a organizatiei. De asemenea, s-a vorbit si despre detaliile legate de cea de-a treia editie a taberei “Impreuna pentru tineri”, ce va avea loc la inceputul lunii septembrie. Inscrierile se fac pana pe data de 1 august, iar taxa este de 180 de lei.

Una dintre cele mai active asociatii din Pascani are un nou presedinte. Mihaela Spiridon , consilier local PNL, a renuntat la acesta functie iar in locul său a fost aleasa Magdalena Zoppi.

Totodata, s-a discutat si despre cel mai recent eveniment ce va fi organizat de organizatia pascaneana. Este vorba despre tabara “Impreuna pentru tineri”, ce va avea loc in perioada 05-09 septembrie, la Muncel.

Pentru ca in acest an, asociatia nu a primit finantare pentru acest proiect din partea Primariei Pascani, taxa de inscriere a crescut de la 50 de lei, la 180 de lei. Si perioada este mai mare: cinci zile si patru nopti
Inscrierile se fac pana pe data de 1 august si pot participa tineri cu varsta intre 12 si 19 ani.

Conferinta de presa a avut loc in noul sediu al asociatiei ce va fi inaugurat in curand. Acesta este situat pe strada Moldovei, dupa sediul Prest Serv Apa, la iesirea din Pascani spre Motca.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow