-6.3 C
Paşcani
luni, februarie 6, 2023

Un nou preşedinte de şedinţa al CL Paşcani

Legislativul păşcănean are un nou preşedinte de şedinţa din rândul consilierilor locali. Mandatul este de trei luni de zile timp în care va asigura dezbaterile proiectelor de hotărâre. Au fost făcute două propuneri, una de consilierii de la putere şi alta de cei din opoziţie.

Consiliera Liliana Pertu este noul preşedinte de şedinţa, pentru perioada martie – mai 2018, în locul colegului său de partid, Ionuţ Prodan. Ea a fost propusă şi susţinută prin vot de consilierii PSD şi PMP. De cealaltă parte consilierii liberali l-au nominalizat pe Marius Pintilie.

Consilierii din opoziţie au solicitat edilului municipiului convocarea unei şedinţe extraordinare pentru a fi dezbătute mai multe adrese trimise comisiilor Economice şi Juridice în vederea obţinerii unui răspuns din partea autorităţii locale. Este vorba despre clarificări privind procesele în care sunt implicate Primăria şi Consiliul Local precum şi o serie de probleme administrative.
Menţionăm că legislativul păşcănean ar urma sa fie convocat în şedinţa de îndată, pe parcursul acestei săptămâni pentru prelungirea termenului de depunere a declaraţiilor de impunere pentru taxa de salubritate, până la data de 31 martie a.c.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow