21.6 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Un nou parteneriat intre Fundatia “Go Care” Norvegia si Primaria Pascani

In cursul zilei de astazi, 04 ianuarie 2013, in cadrul Primariei Pascani a avut loc o intrunire intre Harry N. Samuelsen, reprezentant al fundatiei norvegiene “Go Care”, reprezentanti ai Asociatiei Alternative 2008 si reprezentanti ai municipiului Pascani.

Scopul acestei intalniri a fost stabilirea unui nou parteneriat intre fundatia norvegiana si Primaria Pascani. De asemenea, cu ocazia acestui eveniment de la inceput de an, Asociatia Alternative 2008 si-a schimbat denumirea in “Go Care Romania”.

Alaturi de cele doua organizatii nonguvernamentale au participat si viceprimarul municipiului, Vasile Axinte, directorul spitalului de Urgente Pascani, Costica Panzaru, directorul Scolii Speciale Pascani, Gabriela Nedelcu, secretarul Primariei, Mircea Zuzan, administratorul public, Gica Zanet si directorul Casei de Cultura, Marioara Preutu.

In anul care a trecut asociatia norvegiana “Go Care” a implinit 20 de ani de la infiintare si 10 ani de activitate in Romania si municipiul Pascani.

Mentionam ca in anul 2003, Spitalul de Urgente Pascani si Asociatia “Go Care” din Norvegia au stabilit primele relatii de colaborare. La vremea respectiva norvegienii au ajutat cu foarte multe bunuri materiale si financiare unitatea spitaliceasca. De exemplu, in momentul de fata 90% din paturile existente, aproximativ 400 de paturi, dar si noptiere, lenjerii de pat, un grup electrogen de mare capacitate, din Spitalul Pascani sunt aduse din Norvegia. Trebuie sa mai stiti ca membrii acestei fundatii, au colectat suma de 50 000 euro cu care au finantat toata aparatura din spalatoria Spitalului Municipal.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow