More

  Un nou parteneriat intre Fundatia “Go Care” Norvegia si Primaria Pascani

  Array

  In cursul zilei de astazi, 04 ianuarie 2013, in cadrul Primariei Pascani a avut loc o intrunire intre Harry N. Samuelsen, reprezentant al fundatiei norvegiene “Go Care”, reprezentanti ai Asociatiei Alternative 2008 si reprezentanti ai municipiului Pascani.

  Scopul acestei intalniri a fost stabilirea unui nou parteneriat intre fundatia norvegiana si Primaria Pascani. De asemenea, cu ocazia acestui eveniment de la inceput de an, Asociatia Alternative 2008 si-a schimbat denumirea in “Go Care Romania”.

  Alaturi de cele doua organizatii nonguvernamentale au participat si viceprimarul municipiului, Vasile Axinte, directorul spitalului de Urgente Pascani, Costica Panzaru, directorul Scolii Speciale Pascani, Gabriela Nedelcu, secretarul Primariei, Mircea Zuzan, administratorul public, Gica Zanet si directorul Casei de Cultura, Marioara Preutu.

  In anul care a trecut asociatia norvegiana “Go Care” a implinit 20 de ani de la infiintare si 10 ani de activitate in Romania si municipiul Pascani.

  Mentionam ca in anul 2003, Spitalul de Urgente Pascani si Asociatia “Go Care” din Norvegia au stabilit primele relatii de colaborare. La vremea respectiva norvegienii au ajutat cu foarte multe bunuri materiale si financiare unitatea spitaliceasca. De exemplu, in momentul de fata 90% din paturile existente, aproximativ 400 de paturi, dar si noptiere, lenjerii de pat, un grup electrogen de mare capacitate, din Spitalul Pascani sunt aduse din Norvegia. Trebuie sa mai stiti ca membrii acestei fundatii, au colectat suma de 50 000 euro cu care au finantat toata aparatura din spalatoria Spitalului Municipal.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Electrocasnicele vor avea o nouă etichetă energetică în UE. Ce schimbări aduce noua scară de consum de la 1 martie

  Uniunea Europeană introduce o nouă etichetă energetică îmbunătățită a UE pentru aparatele de uz casnic în toate țările europene, care urmează să fie implementată...

  Ce este AMOC. E la cel mai scăzut nivel din ultimii 1.000 de ani și poate aduce apocalipsa în Europa și SUA

  Circulația Oceanului Atlantic care stă la baza Curentului Golfului (Gulf Stream), sistemul meteorologic ce produce vremea caldă și moderată în Europa, este la cel...

  Cum se va schimba clima României până în 2100. Nepoţii noştri nu vor mai şti ce e zăpada

  După furtuna care a lovit Capitala sâmbătă seară, experţii atrag atenţia că ne îndreptăm spre o eră deloc plăcută din punct de vedere termic. Fenomene...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp