15.8 C
Paşcani
vineri, iunie 9, 2023
Array

Un nou miting pentru apa. Pascanenii sunt chemati in strada impotriva Primariei si a operatorului Apa Vital

Militantii anti Apa Vital nu se lasa. Ei vor sa organizeze un nou miting de protest in ziua de duminica 21 iunie, de la ora 18.00, in Piata Casei de Cultura din Pascani.
In cursul zilei de astazi unul dintre reprezentantii protestatarilor a depus o cerere la Primarie pentru a obtine autorizatie. Ea va fi analizata si aprobata de o comisie care se va intruni in cursul zilei de maine, la solicitarea primarului.
Initiatorii protestului spun ca vor sa iese din nou in strada ca raspuns la masurile operatorului iesean de intrerupere a furnizarii apei, la blocurile unde nu sunt incheiate contractele de furnizare si pentru ca Primaria nu a respectat hotararile Consiliului Local Pascani privind anularea delegarii serviciilor de apa si canalizare.
Mentionam ca primul miting anti-Apa Vital a fost organizat duminica trecuta ina ceeasi locatie. Au participat in jur de 400 de persoane conform raportarilor facute de Polities i Jandarmerie. Tot duminica dupa-amiaza va avea loc cea de-a doua zi a “Festivalulului Berii” , eveniment care va fi organizat pe stadionul municipal.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow