More

  Un nou manager la Spitalul din Hîrlău

  Array

  De săptămâna viitoare Spitalul din Hîrlău va avea un nou manager interimar. Este vorba de economistul Teodor Pricop, care va ocupa această funcţie începând de luni,1 august. Anunţul a fost făcut de edilul Radu Curcă în şedinţa ordinară de ieri.

  La diverse, pe ordinea de zi edilul local le-a transmis consilierilor cine este persoana desemnată să conducă Spitalul în următoarea perioadă. Primarul a adăugat că peste câteva luni postul de manager va fi scos la concurs şi speră ca de această dată să se înscrie mai mulţi doritori.

  De asemenea un consilier prezent la şedinţă le-a cerut colegilor să sprijine Spitalul pentru a obţine un punctaj bun când se va face acreditarea. Acesta a venit cu o listă privind îmbunătăţirile ce ar trebui făcute. Printre priorităţi se află construcţia unui gard, o poartă, asigurarea pazei, iluminatul şi curăţarea curţii.

  Administraţia locală i-a transmis noului manager că Primăria va susţine Spitalul şi aşteaptă o situaţie privind starea curentă a instituţiei.

  Menţionăm că la începutul acestei luni medicul Daniela Trinadaf , cea care ocupa funcţia de manager interimar şi-a dat demisia după care a intrat în concediu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  Tânăr prins la furat într-un magazin din Târgu Frumos

  La data de 20 ianuarie a.c., poliţiştii Poliţiei Oraşului Tg. Frumos au fost sesizaţi de către reprezentanţii unui magazin din Tg. Frumos, despre faptul...

  Cine sunt cei doi polițiști care au ajutat în trafic gravida din zona Pașcani – VIDEO

  Gestul politistilor rutieri care au ajutat doi soti din preajma Pascaniului, pe cale sa devina din nou parinti, sa ajunga mai repede la o...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI