More

  Un nou lider de sindicat la Primăria Paşcani

  Array

  Funcţionarii publici şi salariaţii contractual din Primăria Paşcani au un nou lider de sindicat. Adrian Hariga, şeful Serviciului de Asistenţă socială a obţinut cele mai multe voturi la alegerile desfăşurate în cursul zilei de vineri 22 septembrie a.c.

  În sala au fost cca 48 de membri din cei cca 130 înscrişi. Totodată au fost desemnaţi doi vicepreşedinţi Ştefan Popa şi Mirela Pavel precum şi secretarul organizaţiei, Mihaela Zaharia.
  Noul lider de sindicat spune că are ca prioritate schimbarea statutului deoarece nu mai este actual cu cerinţele şi legislaţia în vigoare. Totodată urmează să fie preluat patrimoniul, conturile şi documentele sindicatului.
  Menţionăm că pentru funcţia de preşedinte de sindicat a mai candidat Laura Pascu cea care a asigurat interimatul timp de câteva luni de zile, după pensionarea fostului lider, Vasile Cardaş. Adrian Hariga a mai deţinut funcţia de secretar al organizaţiei, în anul 2006 când a fost înfiinţat sindicatul SINDPRIM Paşcani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet