23.7 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Un nou flux și un nou centru de vaccinare, la Pașcani

- Advertisement -

Vesti bune pentru pascanenii si cetatenii din comunele apropiate municipiului. In cateva saptamani, ar urma sa fie deschis un al doilea flux de vaccinare anti COVID 19 in Pascani, la centrul amenajat pe strada Sportului, iar din urmatoarea etapa a campaniei nationale, ar putea fi deschis al doilea centru.

Noile informatii au fost precizate de primarul orasului, Marius Pintilie, intr-o conferinta de presa. El a anuntat ca a facut o cerere in acest sens catre autoritatile judetene si ca motivul unui singur flux in acest moment ar fi lipsa dozelor de vaccin. Totodata, edilul a mentionat si faptul ca s-a vaccinat impotriva virusului in cursul zilei de duminica.

Potrivit unor surse, cel de-al doilea flux din centrul din sala de sport din fata Colegiului National Mihail Sadoveanu ar urma sa fie deschis de pe 15 martie a.c.. Deocamdata, nu se stie daca vaccinarea se va face doar cu un ser anume, din cele trei disponibile in prezent: Pfizer, Moderna sau AstraZeneca.

Cel de-al doilea centru ar urma sa fie amenajat, cel mai probabil, in sala de sport de la Stadionul Municipal, asa cum era in discutie si la inceputul campaniei.

In ceea ce privesc acuzatiile de pe retelele de socializare despre faptul ca in centrul actual este mizerie si frig, primarul a precizat ca problemele au fost rezolvate. In cursul zilei, curatenia este asigurata de muncitorii Primariei, iar seara de cei de la Colegiul Sadoveanu.

De precizat este faptul ca potrivit informatiilor de pe platforma electronica de vaccinare, la centrul din municipiul Pascani nu mai sunt disponibile locuri pentru programari. La Targu Frumos, ar fi 1150 de locuri pentru programarea la imunizare, in spatiul din cadrul Casei de Cultura „Garabet Ibraileanu”.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow