4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023

Un nou director la salubritate. Opozia ataca hotărârea

Societatea pășcăneană de salubritate si transport public local are un nou director. In cursul zilei de miercuri 8 iulie a.c Dumitru Chiuariu  – foto a preluat mandatul ca interimar pentru o perioada de 90 de zile, conform unei hotărâri a Consiliului Local Pașcani aprobată la sfârșitul lunii iunie. Predarea – primirea a fost făcută in prezenta primarului municipiului.
`Noul director spune ca are ca prioritate achitarea salariilor si asigurarea funcționarii societății.
`De asemenea urmează sa fie angajat un contabil șef după ce fostul director economic a fost demis, la fel ca fostul manager, înainte de termenul limita prevazut in contractul de mandat.
Sincron

Dumitru Chiuariu este de profesie inginer. El a lucrat la fosta regie de termoficare dar si la Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iași.
A fost propus sa preia functia de director interimar al societății CLP Ecoserv SRL Pașcani de consilierii liberali.
Sincron

Menționăm ca in următoarele trei luni de zile postul de manager urmează sa fie scos la concurs. Consilierii PNL si Pro România au votat la solicitarea primarului schimbarea structurii de conducere a societății. S-a renunțat la Consiliul de Administratie format din cinci membri, din care făcea parte si fostul manager iar conducerea societății este asigurata de un singur administrator. Hotărâre a avut ca efect demiterea fostului director, Leonard Ursu, fără nici un motiv. Consilierii din opoziție au precizat ca vor solicita in instanță anularea hotărârii pe motiv ca nu ar fi legala iar fostul manager a anunțat ca va solicita despăgubiri conform contractului de mandat.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow