13 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

Un nou concurs pentru gestionarea patrimoniului Pascaniului

Primăria Pașcani scoate la concurs 3 posturi: un inspector si doi consilieri, în cadrul unuia dintre cele mai importante servicii ale institutiei Compartimentului Patrimoniu și Contracte.
Cei care doresc să se înscrie la concurs pot depune dosarele până pe şapte septembrie 2015, ora 16 la sediul instituţiei. Candidaţii care trec de faza selecţiei dosarelor vor susţine o probă scrisă pe data de 17 septembrie, apoi un interviu pe 21 septembrie 2015 începând cu ora 10.
Se pot inscrie la concurs persoane cu studii superioare si vechime de 5-9 ani.

Cele trei posturi vacante au mai fost scoase la concurs luna trecuta, dar candidati inscrisi nu au reusit sa obtina note de trecere la interviu.
Mentionam ca Primaria Pascani duce lipsa de specialisti in mai toate serviciile publice mai ales acolo unde sunt necesare cunostinte juridice sau in ceea ce priveste gestionarea domeniului public. Asta dupa ce mai multi functionari publici au fost suspendati din functie pentru acte de coruptie dupa ce au fost trimisi in judecata de procurorii DNA in celebrul dosar “Agrocomplex” dar si in urma altor certetari aflate in derulare. De la inceputul acestui an au fost angajati un jurist, doi functionari la Biroul Agricol si alti doi pentru monitorizarea serviciilor publice si a transportului public.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow