More

  Un nou cenaclu literar la Pascani. Inaugurarea va avea loc vineri

  Array

  Eveniment cultural la sfarsitul saptamanii la Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani. Sub patronajul institutiei publice, va avea loc sedinta de constituire a unui cenaclu literar, coordonat de o scriitoare pascaneana.

  Dupa 16 ani de cand la Pascani nu a mai fost un cenaclu literar, vineri la Casa de Cultura din municipiu va avea loc constituirea unui astfel de grup. Evenimentul va incepe de la ora 17:00, iar cel mai probabil va avea loc in sala Arcadia.

  Cenaclul literar va purta numele scriitorului Sadoveanu si va fi coordonat de Valentina Becart, cea care a venit cu propunerea de a infiinta acest grup.

  La eveniment va avea loc si un program artistic sustinut de Asociatia Sansa 2010. Organizarea cenaclului se va face vineri, cand se va stabili cine va avea functia de secretar literar, presedinte sau membru.

  Mentionam ca ultimul cenaclu, care a purtat acelasi nume, a functionat pana in anii 1998 si a fost coordonat de profesoara Monica Costea. Sedintele aveau loc la Casa de Cultura, iar finantarea era asigurata de Fundatia Vatra Pascanilor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadrele didactice din județul Iași se pot vaccina la Târgu Frumos, un centru amenajat

  Printr-o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași s-au stabilit următoarele fluxuri și centre de vaccinare care vor fi deschise începând...

  Sedință de Consiliu Local importantă la Primăria Miroslovești

  Sedinta importanta de Consiliu Local la Primaria comunei Miroslovesti, vineri, 15 ianuarie. Pe ordinea de zi au fost inscrise 16 proiecte de hotarare, importante...

  Pregatiri pentru mutarea activitatii Scolii „Iordache Cantacuzino

  Pregatiri intense pentru relocarea activitatii educationale a Scolii Iordache Cantacuzino din Pascani. Cladirea urmeaza sa intre in renovare, din primavara acestui an iar pana...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI