25.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022

Un nou antrenor la CSM Pașcani

O noua strategie pentru echipa pășcăneană de fotbal CSM Pașcani. Retrogradata in liga a patra, cu putini bani la dispoziție si rămasă fără antrenori si jucatori, echipa avea nevoie urgență de o serie de decizii din partea conducerii clubului. Joi după-amiaza, pe 21 iulie a.c., membrii Consiliului de Administrație împreună cu primarul si viceprimarul municipiului au stabilit noua echipa de antrenori, bugetul si obiectivele pentru acest campionat.
DIn staful tehnic fac parte Răzvan Boroianu – foto dreapta in calitate de antrenor principal alături de trei secunzi, Daniel Condurache, Catalin Damian- foto stânga si Marian Ivan.

Echipa va avea la dispoziție un buget anual de 300 000 lei iar obiectivul principal este crearea unei echipe competitive si clasarea pe unul din primele locuri. Cei mai multi dintre jucatori vor fi de la clubul local, susitne directorul clubului Bogdan Mandric.

Primarul municipiului a spus ca la CSM Pașcani urmează o perioada de reconstrucție a echipei de fotbal. Desi nu este uzuala o astfel de intervenție, edilul susține ca a insistat ca strategia de joc a echipei sa nu fie stabilita de directorul clubului sau doar de antrenorul principal ci de toată echipa de antrenori.

Deocamdată nu a fost luată nici o decizie finala cu privire la funcționarea si finanțarea celorlalte secții sportive ale clubului. Directorul clubului, spune ca problemele vor fi clarificate in următoarele ședințe. Bogdan Mandric a mai precizat ca se discuta despre deschiderea secțiilor de handbal, baschet si volei, din toamna acestui an.

Menționăm ca noul campionat de fotbal in Liga a IV-a va începe pe 14 august a.c.. La fotbal, CSM Pașcani mai are trei echipe de juniori băieți si doua echipe de fete, una de jurioare si alta de senioare, in liga a III-a.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Încep licitațiile pentru primele parcări rezidentiale

  Administrația locală din Pașcani anunță ca va demara, din...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow