More

  Un muncitor de la Remar a căzut de la înălțime

  Array

  RemarServiciul de Ambulanta Pascani a intervenit in aceasta dimineata, in incinta societatii Remar, pentru a prelua victima unui accident de munca.

  Constantin Macovei, in varsta de 59 de ani, din Iasi,  efectua lucrari pe partea laterala a unui vagon cand s-a dezechilibrat si a cazut de pe o scara  de la aproximativ doi metri. La fata locului s-a deplasat o ambulanta de tip C cu medic care i-a acordat primele ingrijiri victimei si l-a transportat pe muncitor la Spitalul de Urgenta Pascani.

  Din primele informatii, pacientul se afla in afara oricarui pericol si a suferit multiple traumatisme, la cap, coloana cervicala si bazin.

  Cel mai probabil inspectorii de la ITM Pascani vor demara o ancheta pentru a se stabili daca se face cineva vinovat de producerea acestui accident de munca.

  Acest incident nu este primul de acest gen la Remar Pascani. In trecut, un alt muncitor a ajuns in stare grava la Spital dupa ce a cazut de la mai bine de 5 metri inaltime. Acesta din urma se afla pe acoperisul unei hale, pentru a monta o lampa de iluminat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI