17.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Un muncitor de la Remar a căzut de la înălțime

RemarServiciul de Ambulanta Pascani a intervenit in aceasta dimineata, in incinta societatii Remar, pentru a prelua victima unui accident de munca.

Constantin Macovei, in varsta de 59 de ani, din Iasi,  efectua lucrari pe partea laterala a unui vagon cand s-a dezechilibrat si a cazut de pe o scara  de la aproximativ doi metri. La fata locului s-a deplasat o ambulanta de tip C cu medic care i-a acordat primele ingrijiri victimei si l-a transportat pe muncitor la Spitalul de Urgenta Pascani.

Din primele informatii, pacientul se afla in afara oricarui pericol si a suferit multiple traumatisme, la cap, coloana cervicala si bazin.

Cel mai probabil inspectorii de la ITM Pascani vor demara o ancheta pentru a se stabili daca se face cineva vinovat de producerea acestui accident de munca.

Acest incident nu este primul de acest gen la Remar Pascani. In trecut, un alt muncitor a ajuns in stare grava la Spital dupa ce a cazut de la mai bine de 5 metri inaltime. Acesta din urma se afla pe acoperisul unei hale, pentru a monta o lampa de iluminat.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow