16.9 C
Paşcani
miercuri, septembrie 27, 2023
Array

Un muncitor de la Remar a căzut de la înălțime

RemarServiciul de Ambulanta Pascani a intervenit in aceasta dimineata, in incinta societatii Remar, pentru a prelua victima unui accident de munca.

Constantin Macovei, in varsta de 59 de ani, din Iasi,  efectua lucrari pe partea laterala a unui vagon cand s-a dezechilibrat si a cazut de pe o scara  de la aproximativ doi metri. La fata locului s-a deplasat o ambulanta de tip C cu medic care i-a acordat primele ingrijiri victimei si l-a transportat pe muncitor la Spitalul de Urgenta Pascani.

Din primele informatii, pacientul se afla in afara oricarui pericol si a suferit multiple traumatisme, la cap, coloana cervicala si bazin.

Cel mai probabil inspectorii de la ITM Pascani vor demara o ancheta pentru a se stabili daca se face cineva vinovat de producerea acestui accident de munca.

Acest incident nu este primul de acest gen la Remar Pascani. In trecut, un alt muncitor a ajuns in stare grava la Spital dupa ce a cazut de la mai bine de 5 metri inaltime. Acesta din urma se afla pe acoperisul unei hale, pentru a monta o lampa de iluminat.

Alte articole

Crosul Toamnei, la Pașcani. Eveniment programat pentru luna octombrie – DOC

Programul de activități cultural-educative al Primăriei Pașcani va fi...

Se fac înscrieri pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de Casa de Cultură Pașcani

Au început înscrierile pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de...

Marea dictare în engleză și franceză, la Miron Costin Pașcani – FOTO

Ziua Europeană a Limbilor a fost sărbătorită într-un mod...

Primarul Pașcaniului, o săptămâna in concediu

Edilul municipiului Pașcani pleacă in concediu de odihna. Vacanta...