More

  Un motociclist pascanean, prins cu 225 km/ora

  Array

  A. Alexandru, de 27 ani, din mun. Paşcani, a fost depistat în timp ce conducea o motocicletă, pe DE 583, în afara localităţii Podu Iloaiei, cu o viteză de 225 km/h control radar. S-a luat măsura sancţionării contravenţionale a acestuia şi reţinerea permisului în vederea suspendării.

  În ziua de 15.06.2014, între orele 09.00 – 14.00 şi 15.00 – 20.30, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, au organizat şi desfăşurat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii evenimentelor rutiere generate de nerespectarea regimului legal de viteză.
  În cadrul acţiunii au fost aplicate 67 sancţiuni contravenţionale (dintre care 47 pentru nerespectarea regimului legal de viteză), în valoare totală de 20.730 lei.

  Au fost reţinute în vederea suspendării 12 permise de conducere (pt. viteză- 9; pt depăşiri neregulamentare-2; alte abateri-1.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Focar de COVID-19 la secția de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgențe Pașcani

  Virusul COVID 19 a ajuns si intr-o sectie destinata copiilor de la Spitalul Municipal de Urgente Pascani. Directia de Sanatate Publica Iasi a anuntat...

  Dezbatere privind transportul public din Pașcani

  Primaria Municipiul Pascani propune spre dezbatere publica un proiect de hotarare ce prevede modificarea regulamentului de transport public local. In noua varianta este vorba...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp