0.2 C
Paşcani
vineri, ianuarie 27, 2023

Un membru al familiei care deţine Agrocom Strunga cercetat pentru tentativă de omor

Silviu Stegariu a înjunghiat un tractorist care lucra pentru Agrocom. Iniţial dosarul a fost pentru loviri şi alte violenţe, dar surse din cadrul anchetei ne-au declarat că acesta va fi preluat la Iaşi de la Paşcani, urmând ca încadrarea să fie la tentivă de omor.

Moştenitorul unuia dintre cei mai mari fermieri din Iaşi ar putea fi acuzat de tentativă de omor după ce a înjunghiat un tractorist care lucra pentru afacerea familiei lui. Silviu Stegariu, de 33 de ani, fiul defunctului Florin Stegariu, ar fi înjunghiat în picior un tractorist care efectua lucrări de arături pe un teren al familiei din satul Heleşteni. Stegariu este cercetat în prezent doar pentru loviri şi alte violenţe.

Agresiunea a avut loc cu cu câteva zile în urmă, pe data de 25 noiembrie, pe un teren din apropierea satului Heleşteni, din aceeaşi comună. În jurul orei 15, mai mulţi tractorişti efectuau lucrări agricole aici, aceştia fiind angajaţi la firma Agrocom Strunga. La un moment dat, pe terenul respectiv a venit Silviu Stegariu, cu un autoturism pentru a verifica lucrările. În urma unei discuţii aprinse cu unul dintre tractorişti, în vârstă de 47 de ani, privind calitatea lucrărilor, Silviu l-ar fi înjunghiat în piciorul stâng pe angajat, cu un cuţit.

Cel care a sunat la 112 pentru a anunţa evenimentul a fost agresorul, care a spus că tractoristul s-a tăiat la picior. O ambulanţă l-a transportat pe muncitor la spital unde a fost operat. Poliţiştii şi procurorii din Paşcani au deschis în acest caz un dosar penal pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe însă zilele acestea dosarul va fi direcţionat la Iaşi, iar încadrarea ar putea fi schimbată într-o infracţiune mai gravă, aceea de tentativă de omor. “S-a aşteptat rezultatul celor de la Institutul de Medicină Legală pentru schimbarea încadrării.

Cazul va fi prelaut de către poliţia şi procurorii din Iaşi”, au precizat surse din cadrul Poliţiei Iaşi. Florin Stegariu, cel care a înfiinţat ferma Agrocom şi crama Strunga, a decedat în luna mai a anului 2020, afacerile fiind preluate de soţie şi cei doi fii. Silviu Stegariu nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere.

sursa zdi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow