30.8 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Un membru al CNA considera ca educatia media ar trebui introdusa intre materiile scolare

Valentin-Alexandru Jucan, membru al CNA, a declarat vineri, la dezbaterea „Nu va uitati copiii la TV – Vezi ce vede copilul tau”, ca intre materiile scolare ar fi necesara si educatia media, cu o periodicitate cel putin lunara.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) organizeaza, vineri, la Palatul Parlamentului, dezbaterea „Nu va uitati copiii la TV – Vezi ce vede copilul tau”, la care a participat si ministrul Educatiei, Remus Pricopie.
La eveniment sunt prezenti si specialisti din domeniul sanatatii si ai educatiei, reprezentanti ai mediului academic, ai asociatiilor de parinti si ai ONG-urilor care desfasoara activitati in domeniul educatiei nonformale si reprezentanti ai unor radiodifuzori care difuzeaza programe pentru copii.
In acest context, Valentin Jucan, membru al CNA, a spus ca degradarea spatiului audiovizual se rasfrange asupra copiilor si tinerilor. Jucan a mai spus ca, pentru acestia, puterea exemplului negativ, preluat din spatiul audiovizual, are toate caracteristicile a ceea ce se numeste „coruptie'”, respectiv „coruptia spirituala”.

Continuare pe Stirile PRO TV

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow