More

  Un membru al CNA considera ca educatia media ar trebui introdusa intre materiile scolare

  Array

  Valentin-Alexandru Jucan, membru al CNA, a declarat vineri, la dezbaterea “Nu va uitati copiii la TV – Vezi ce vede copilul tau”, ca intre materiile scolare ar fi necesara si educatia media, cu o periodicitate cel putin lunara.

  Consiliul National al Audiovizualului (CNA) organizeaza, vineri, la Palatul Parlamentului, dezbaterea “Nu va uitati copiii la TV – Vezi ce vede copilul tau”, la care a participat si ministrul Educatiei, Remus Pricopie.
  La eveniment sunt prezenti si specialisti din domeniul sanatatii si ai educatiei, reprezentanti ai mediului academic, ai asociatiilor de parinti si ai ONG-urilor care desfasoara activitati in domeniul educatiei nonformale si reprezentanti ai unor radiodifuzori care difuzeaza programe pentru copii.
  In acest context, Valentin Jucan, membru al CNA, a spus ca degradarea spatiului audiovizual se rasfrange asupra copiilor si tinerilor. Jucan a mai spus ca, pentru acestia, puterea exemplului negativ, preluat din spatiul audiovizual, are toate caracteristicile a ceea ce se numeste “coruptie'”, respectiv “coruptia spirituala”.

  Continuare pe Stirile PRO TV

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet