21.9 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Un magazin alimentar si un bar din judetul Iasi, amendate de inspectorii sanitari

In perioada 1 -7 iulie, inspectorii de la Serviciul de Control in Sanatate Publica Iasi au aplicat patru amenzi in urma controalelor efectuate. Cuantumul acestora este de 5300 de lei.

Societatea Octamia SRL din comuna Fantanele a fost sanctionata cu 3000 de lei pentru comercializare de produse alimentare fara certificat. De asemenea, un bar din comuna Plugari a fost amendat cu 1000 de lei pentru comercializare de tigari la bucata. Tot in aceasta perioada, inspectorii sanitari au aplicat o amenda de 500 de lei si societatii comerciale SC Lublos SRL, deoarece nu s-a facut dovada insusirii notiunilor fundamentale de igiena, iar SC Agua Party din Targu Frumos a fost sanctionata cu 800 de lei pentru pastrare si utilizare necorespunzatoare a produselor biocide.

In saptamana anterioara s-au desfasurat 209 actiuni de control, dintre care 98 in unitati alimentare, 16 controale la domiciliul iesenilor pentru verificarea celor reclamate, 14 la unitati de turism, 25 la saloane de cosmetica si 14 verificari la unitati sanitare din judetul Iasi. In plus, au fost efectuate 6 recontroale pentru a se constata daca au fost indeplinite cerintele inspectorilor dupa prima

Sursa Cronica de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow