More

  Un magazin alimentar si un bar din judetul Iasi, amendate de inspectorii sanitari

  Array

  In perioada 1 -7 iulie, inspectorii de la Serviciul de Control in Sanatate Publica Iasi au aplicat patru amenzi in urma controalelor efectuate. Cuantumul acestora este de 5300 de lei.

  Societatea Octamia SRL din comuna Fantanele a fost sanctionata cu 3000 de lei pentru comercializare de produse alimentare fara certificat. De asemenea, un bar din comuna Plugari a fost amendat cu 1000 de lei pentru comercializare de tigari la bucata. Tot in aceasta perioada, inspectorii sanitari au aplicat o amenda de 500 de lei si societatii comerciale SC Lublos SRL, deoarece nu s-a facut dovada insusirii notiunilor fundamentale de igiena, iar SC Agua Party din Targu Frumos a fost sanctionata cu 800 de lei pentru pastrare si utilizare necorespunzatoare a produselor biocide.

  In saptamana anterioara s-au desfasurat 209 actiuni de control, dintre care 98 in unitati alimentare, 16 controale la domiciliul iesenilor pentru verificarea celor reclamate, 14 la unitati de turism, 25 la saloane de cosmetica si 14 verificari la unitati sanitare din judetul Iasi. In plus, au fost efectuate 6 recontroale pentru a se constata daca au fost indeplinite cerintele inspectorilor dupa prima

  Sursa Cronica de Iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet