More

  Un magazin al primarului Pașcaniului a fost spart marți seara – VIDEO

  Unul dintre magazinele primarului municipiului Pascani a fost spart marti, 13 aprilie, imediat dupa lasarea intunericului. Este vorba despre locatia de pe strada Stefan cel Mare, din centrul orasului. Un tanar in varsta de 30 de ani, care ar fi fost baut, a spart geamul de la intrare si a luat mai multe bunuri din unitate. 

  Totul s-ar fi petrecut imediat dupa inchiderea magazinului pentru clienti, chiar sub ochii comerciantelor, care nu plecase inca din unitate.

  Tanarul suparat ca nu a apucat sa isi faca cumparaturile, a inceput sa faca scandal si ar fi incercat sa intre prin spate. Comerciantele au stins lumina si de frica, s-au refugiat in magazin.

  La un moment dat, barbatul a spart geamul din fata, a intrat in unitate de unde a luat mai multe marfuri. Cand a vrut sa plece, a fost oprit de agentii de paza privata sositi la fata locului. Apoi, si-au facut prezenta si politistii pascaneni.

  Tanarul s-a ales cu dosar penal pentru distrugere si a primit doua amenzi pentru tulburarea linistii si ordinii publice si pentru nerespectarea masurilor anti COVID 19.

  Prejudiciul a fost recuperat si potrivit unor surse neoficiale, barbatul s-ar fi intors recent din strainatate.

   

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet