4.9 C
Paşcani
miercuri, decembrie 7, 2022

Un liceean de la Colegiul Sadoveanu Pașcani a câștigat medalia de aur la un concurs internațional de șah

Performanta uriasa pentru un elev din clasa a IX-a de la Colegiul National Mihail Sadoveanu din Pascani. Adolescentul a reusit sa ia medalia de aur la un concurs internațional de șah.
Am participat la Campionatul Național de șah pentru juniori, desfășurat în luna aprilie, la Eforie Nord, unde am reușit să obțin locul al V-lea (la egalitate de puncte cu locul al II-lea), la categoria de sub 14 ani.
Am primit pe 1 iulie vestea că voi reprezenta România la European Union Youth Championship 2022 – U14 deoarece am luat locul al V-lea național, iar cei de pe locurile III si IV au refuzat participarea. A urmat o serie și mai grea de antrenamente.
La European Union Youth Championship 2022 – U14, după 11 runde, am finalizat turneul pe primul loc, luând medalia de aur.
Nu am avut prea mult timp de relaxare deoarece pe 6 septembrie a început primul meci din turneul World Youth Chess Championships 2022 Open 14. Acest turneu a avut 138 de participanți, iar după 9 runde grele, am terminat pe locul 70 (fiind favoritul numărul 90 din turneu pe lista de start), cu un punctaj de 5,5 puncte, la egalitate cu sportivul de pe locul nr. 65.
În acest moment studiez la Colegiul Național Mihail Sadoveanu Pașcani și îmi continui antrenamentele de șah în paralel cu studiile liceale” se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a scolii.
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interiorAr putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi interior

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow