19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Un liberal spune lucruri trăsnite la audiențe: Pedeliștii i-au tăiat curentul, dușmanii îl spionează iar un șef din Poliția Pașcani trebuie interzis la televizor

Un liberal din Pascani a facut un adevarat spectacol, astazi, la audientele de la Primaria Pascani. Lenuta Ciobanu, caci despre ea este vorba sustine ca vecinii sai care sunt pedelisti i-ar fi taiat curentul de la casa si i-ar fi adresat injurii, la mijloc find motive politice. Mai mult, femeia sustine ca este spionata zi si noapte de persoane dubioase care vor sa ii faca rau iar Politia refuza sa intervina. Nici adjunctul sefului Politiei Municipale, comisarul Tiberiu Dogaru, nu a scapat de criticile liberalei de la audiente. Ea i-a recomandat acestuia prin intermediul ziaristilor sa nu mai apara la televizor pentru ca se indragostesc femeile de el. Nu se stie ce anume ar urma sa faca Primaria pentru ca aceste inchipuite probleme sa fie rezolvate. Cert este ca reclamanta era decisa sa obtina astazi de la primar macar un mic ajutor social pentru a-si cumpara medicamentele de care cu siguranta ar avea nevoie.

La audientele de astazi au fost insa si cetateni cu probleme serioase. Cativa oameni care locuiesc in cartierul Henri Coanda, situat in spatele supermarketului Kaufland, au venit sa ceara administratiei locale sa modernizeze caile de acces pana in zona in care locuiesc si sa racordeze cele circa cinci locuinte din cartier la curent electric. Este si cazul lui Mihai Doroftei. De doi ani, de cand s-a mutat in zona respectiva, barbatul spune ca nu s-a putut bucura niciodata de curent electric in propria casa.

Mentionam ca cele mai multe probleme au fost legate de nereguli in ceea ce priveste fondul funciar si de lipsa locurilor de munca.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow