13.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Un liberal renunta la CL pentru CJ. Pascaniul va avea doi reprezentanti in legislativul judetean

 

Pascaniul va avea doi reprezentanti in legislativul judetean. Liberalul Constantin Nemtanu a anuntat ca demisioneaza din Consiliul Local Pascani pentru a ocupa o functie de consilier judetean. Discutiile pe acesta tema au avut loc cadrul sedintei ordinare din 30 aprilie a.c. Consilierul pascanean le-a multumit colegilor pentru de partid dar si celor din opozitie pentru colaborare si a spus ca va sprijini, la nivelul conducerii judetului, proiectele Pascaniului, mai ales cel pentru amenajarea parcului industrial.

Constantin Nemtanu va ocupa locul ramas vacant dupa numirea lui Daniel Sandru in functia de presedinte executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc. Din legislativul judetean mai face parte si pascaneanul Bogdan Alexa de la PSD.
De asemenea echipa consilierilor PNL de la Pascani va fi completata cu unul dintre supleanti,
Urmatorii de pe lista sunt Maria Timofte, medic la UPU Pascani, Ioan Danu si Mihai Grigoriu. Primii doi au mai ocupat acesta functie in mandatul trecut, iar acum ar fi refuzat. Mai mult, Ioan Danu si-a schimbat domiciliul intr-o comuna din apropiere.

Consiliul Local Pascani este format din 19 consilieri cate 8 de la PSD si PNL, doi de la Pro Romania si unul de la PMP iar Consiliul Judetean Iasi are 36 de consilieri.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow