More

  Un învăţător pensionar pe placul copiilor. A scris trei cărţi de poezii pentru copii

  Array

  Un invatator pensionar isi dedica batranetea copiilor. Din 2005 si pana in prezent a scris trei volume de poezii pentru prichindei si are in plan sa publice inca o carte. Versurile reprezinta pentru el o a doua lume.

  Mihai Lupu, in varsta de 73 de ani, a fost invatator in comuna timp de 39 de ani. Dupa ce a iesit la pensie, au inceput sa-i lipseasca copii, pe care ii avea zi de zi in preajma sa. Astfel, s-a apucat de scris poezii. In 2005, cu ajutorul unui sponsor a publicat prima sa carte, intitulata “Lie, lie, Ciocarlie”, iar la numai un an, a reusit sa tipareasca a doua publicatie “Aici, la Ruginoasa…”.

  Ultima sa carte a fost un impuls pentru deschiderea Centrului Cultural din comuna. Cartea, “Cand eram copil, odata” a fost lansata in luna ianuarie a.c., in cladirea centrului. Astfel ca, autoritatile prezente la eveniment au decis sa infiinteze acel punct pentru toate activitatile culturale. La inaugurare, domnul Mihai a recitat o poezie compusa special pentru acest eveniment, asa cum obisnuieste dintotdeauna.

  Toate cele trei carti au fost tiparite in cate 200 de exemplare. O parte dintre ele au ajuns in librarii iar o parte le vinde chiar el sau le daruieste copiilor. Acum se simte implinit deoarece visul de a scrie versuri s-a adeverit.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet