More

  Un infractor care va intra in case. Il recunoasteti?

  Array

   

  Cazurile de furturi din locuinta s-au inmultit in ultimele saptamani in judetul Iasi. Cel mai recent caz de furt din locuinte inregistrat in baza de date a politiei s-a petrecut miercuri dimineata. Cristina C., de 45 de ani, din Iasi, a sesizat Sectia 2 Politie Iasi despre faptul ca in timp ce se afla in locuinta a surprins pe hol un barbat necunoscut care a fugit.
  Profitand de faptul ca usa de acces era neasigurata, barbatul a patruns in casa furand un portmoneu cu acte si suma de 100 de lei. Politistii fac in prezent verificari pentru prinderea autorului. Oamenii legii readuc in atentie un alt caz asemanator petrecut in urma cu nici trei saptamani.
  Mai exact, in dimineata zilei de 19 august, Politia Municipiului a fost sesizata de ieseanca Ana M., de 65 de ani, cum ca in seara zilei de 18 august, in timp ce se afla la domiciliu, a surprins in apartament un tanar de aproximativ 20 de ani, care intrase in locuinta pe fereastra balconului lasata deschisa. Infractorul a furat doua genti de dama, facandu-se nevazut, pagubind-o pe femeie cu 270 de lei. Lucratorii din cadrul compartimentului Identificari Judiciare IPJ Iasi au reusit in baza descrierii partii vatamate sa faca portretul robot al hotului. Cei care il recunosc sau pot oferi detalii despre acesta sunt rugati sa ia legatura cu organele de politie.

  Continuare pe BZI

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet