20.8 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

Un individ si-a incendiat sotia dupa ce a stropit-o cu benzina

O femeie in varsta de 45 de ani e la un pas de moarte din cauza sotului.
Eugenia C., din localitatea Butea, a avut un conflict cu sotul sau la sfarsitul acestei saptamani. Barbatul si-a pierdut cumpatul si si-a stropit sotia cu benzina, dandu-i foc apoi. O ambulanta a transportat-o pe femeie in stare grava la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului „Sf. Spiridon”. „Pacienta suferise arsuri de gradele II si III pe aproximativ jumatate din suprafata corpului, respectiv torace, abdomen, membre. Starea pacientei este grava, dar se fac toate eforturile pentru salvarea ei”, a declarat dr. Gabriel Perianu, medic primar de urgenta. Femeia a ramas internata in Clinica de Chirurgie Plastica si Reconstructiva.

La spital a ajuns si Elena V., de 82 de ani, din Andrieseni, care a fost agresata de cineva care a intrat peste ea in casa. Femeia a suferit mai multe leziuni la nivelul capului si o plaga injunghiata la mana stanga.

De asemenea, Vlad M., in varsta de 25 de ani, din Iasi, a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a fost agresat de un prieten de pahar. Tanarul a suferit mai multe leziuni la cap si contuzii la torace, abdomen, umar si antebrat stang, fiind internat in Spitalul de Neurochirurgie.

Un alt tanar de 24 de ani, din Pascani, a ajuns la spital cu o plaga injunghiata sub clavicula dreapta. Barbatul, care fusese agresat tot de un prieten, a ramas internat in Clinica de Chirurgie Toracica din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie.

Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow