22.3 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
22.3 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
Array

Un început pentru tinerii antreprenori sociali

Ultimele știri

„StartUp for Young Social Entrepreneurs” , în traducere: „Un început pentru tinerii antreprenori sociali” este un proiect – schimb de tineri, Tineret în Acțiune la care au participat 4 dintre elevii liceului nostru. Proiectul a avut loc în perioada 15-22 martie, în Mugla, Turcia. Pe parcursul celor câteva zile de proiect, tinerii au participat la diferite workshop-uri și au organizat o serie de activități prin intermediul cărora au reușit să înțeleagă mai bine ce înseamnă antreprenoriatul și cum pot să-și transforme ideile lor în afaceri prospere.
Cadrul interculturalității i-a ajutat pe aceștia să privească problema antreprenoriatului social la un nivel european și totodată să descopere noi mentalități și gândiri cu privire la problema studiată, lucru care s-a dovedit util si interesant.
Participantii au avut posibilitatea sa viziteze vechea cetate Efes, situată la Sud de orașul Izmir, dar și alte locuri turistice în care au putut vedea și simți ce înseamnă cu adevărat tradițiile și obiceiurile turcești. Țările partenere au fost: România, Turcia, Croația, Lituania, Olanda și Polonia. Elevii noștri au accesat proiectul prin intermediul Asociației Super Tineri ASIRYS!

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
22.3 ° C
24.1 °
21.3 °
62 %
2.1kmh
78 %
Dum
21 °
lun
28 °
mar
30 °
mie
30 °
joi
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI