30.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Un funcționar ar fi vinovat de falsificarea hotărârilor în Primăria Pașcani. Comisie de verificare a hotararilor CL din 2008 pana acum

Acuzatii grave la adresa Primariei Pascani. In cadrul unei recente conferinte de presa, consilierii liberari au aratat ca o hotarare a Consiliului Local ar fi fost falsificata, asa incat, una au votat consilierii si altceva a fost trims la Prefectura pentru verificarea de legalitate.

Este vorba despre hotararea nr 96 din 31 mai 2013 cu privire la mutarea locului de joaca din parcul de la blocurile C4 si C5, document in care au aparut inca 3 articole cu privire la aceasta actiune. Consilierii PNL au aratat ca legislativul pascanean nu a discutat si aprobat ca respectivul loc de joaca sa fie desfiintat si au anuntat ca vor solicitata infiintarea unei comisii speciale care sa verifice toate hotararile aprobate din 2008 pana in prezent.

In replica, secretarul Primariei spune ca ar fi vorba despre o eroare materiala din cauza unui functionar public care a listat din calculator prima varianta a proiectului. In acest sens a fost deja initiate o ancheta interna.

Mircea Zuzan a mai spus ca ar fi oportuna infiintarea unei comisii pentru verificarea hotararilor Consiliului Local, doar daca se va face si pentru perioada fostei administratii atunci cand ar fi avut loc numeroase astfel de falsuri in documentele publice. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow