29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Un fost medic militar, director medical la Spitalul CF Pașcani

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Spitalul Căi Ferate din Paşcani are un nou director medical. Este vorba despre Iuliana Răţoi, nora deputatului Neculai Răţoi. Aceasta va ocupa funcţia deţinută până acum de doctorul Constantin Melinte care la începutul acestui an a împlinit vârsta de pensionare. Numirea sa la conducerea Consiliului Medical al Spitalului a fost făcută printr-un ordin al Ministrului Transportului din data de 22 ianuarie a.c.

Iuliana Răţoi a fost medic militar la Penintenciarele din Iaşi şi Vaslui, apoi după o pauză de 5 ani a reintrat în sistemul medical în luna septembrie 2015 ca medic internist la Spitalul CF din municipiu.

Menţionăm că funcţia de director medical presupune conducerea şi coordonarea activităţilor Consiliului Medical al Spitalului, elaborarea regulamentul de organizare şi funcţionare a unităţii medicale, propune şi urmăreşte implementarea măsurilor organizatorice care duc la îmbunătăţirea calităţii actelor medicale, elaborează planul de acţiune pentru situaţii speciale şi asistenţă medicală în caz de război, dezastre, atacuri teroriste,conflicte sociale şi alte situaţii de criză şi participa la evaluarea performanţelor profesionale a personalului medical mediu şi auxiliar din subordine.

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
29.1 ° C
29.7 °
26.2 °
58 %
0.7kmh
58 %
mar
29 °
mie
28 °
joi
30 °
vin
30 °
sâm
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI