23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Un fost medic militar, director medical la Spitalul CF Pașcani

Spitalul Căi Ferate din Paşcani are un nou director medical. Este vorba despre Iuliana Răţoi, nora deputatului Neculai Răţoi. Aceasta va ocupa funcţia deţinută până acum de doctorul Constantin Melinte care la începutul acestui an a împlinit vârsta de pensionare. Numirea sa la conducerea Consiliului Medical al Spitalului a fost făcută printr-un ordin al Ministrului Transportului din data de 22 ianuarie a.c.

Iuliana Răţoi a fost medic militar la Penintenciarele din Iaşi şi Vaslui, apoi după o pauză de 5 ani a reintrat în sistemul medical în luna septembrie 2015 ca medic internist la Spitalul CF din municipiu.

Menţionăm că funcţia de director medical presupune conducerea şi coordonarea activităţilor Consiliului Medical al Spitalului, elaborarea regulamentul de organizare şi funcţionare a unităţii medicale, propune şi urmăreşte implementarea măsurilor organizatorice care duc la îmbunătăţirea calităţii actelor medicale, elaborează planul de acţiune pentru situaţii speciale şi asistenţă medicală în caz de război, dezastre, atacuri teroriste,conflicte sociale şi alte situaţii de criză şi participa la evaluarea performanţelor profesionale a personalului medical mediu şi auxiliar din subordine.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow