12.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023
Array

Un fost jucător de la Steaua antrenează echipa din Pașcani

Un fost jucător de la Steaua antrenează echipa din Pașcani

Echipa de fotbal din Pașcani are un nou antrenor. Este vorba despre un fost jucător la echipa de fotbal Steaua București dar care are și experiență ca antrenor. Dănuț Munteanu, căci despre el este vorba, s-a întâlnit deja cu cei din conducerea Clubului din Pașcani dar și cu jucătorii fiind puse la punct câteva meciuri amicale dar și obiectivele pentru acest campionat. Din echipă mai face parte și Cătălin Damian.

S-a terminat vacanța pentru fotbaliștii pășcăneni de la CSM. De la începutul săptămânii s-au reluat pregătirile pentru noul sezon ce va debuta la sfârșitul lunii august.

Conducerea clubului pășcănean a făcut și câteva modificări, ce mai importantă fiind numirea noilor antrenori. Este vorba despre fostul fotbalist Dănuț Munteanu, alături de el fiind și Cătălin Damian.

Dănuț Munteanu are 47 de ani este din Iași. A fost jucător la echipe de fotbal precum Poli Iași, Steaua București. Târgu Mureș și Bacău. A fost antrenor la Politehinica Iași, Știința Miroslova.

Principalele obiective ale noilor antrenori sunt să găsească jucătoi cât mai buni și să formeze o echipă omogenă care să facă față meciurilor cu echipele cele mai bune din grupă. Aceștia vor fi numiți după amicalele pregătite în aceste zile. De asemenea, se dorește ca jucătorii de acum să fie din ce în ce mai buni pentru a fi recunoscuți de echipele bune. CSM Pașcani va juca în următoarele zile cu echipe din Ruginoasa, Bălțați, Bacău, Rădăuți, Roman pentru a fi numiți cei 11 jucători.

Doi membrii buni ai fostei echipe, portarul Jan Turiță și Adrian Viorică au făcut un pas in față in cariera lor si au semnat cu gruparea de liga a 2-a Știința Miroslava.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow