More

  Un fost jucător de la Steaua antrenează echipa din Pașcani

  Array

  Un fost jucător de la Steaua antrenează echipa din Pașcani

  Echipa de fotbal din Pașcani are un nou antrenor. Este vorba despre un fost jucător la echipa de fotbal Steaua București dar care are și experiență ca antrenor. Dănuț Munteanu, căci despre el este vorba, s-a întâlnit deja cu cei din conducerea Clubului din Pașcani dar și cu jucătorii fiind puse la punct câteva meciuri amicale dar și obiectivele pentru acest campionat. Din echipă mai face parte și Cătălin Damian.

  S-a terminat vacanța pentru fotbaliștii pășcăneni de la CSM. De la începutul săptămânii s-au reluat pregătirile pentru noul sezon ce va debuta la sfârșitul lunii august.

  Conducerea clubului pășcănean a făcut și câteva modificări, ce mai importantă fiind numirea noilor antrenori. Este vorba despre fostul fotbalist Dănuț Munteanu, alături de el fiind și Cătălin Damian.

  Dănuț Munteanu are 47 de ani este din Iași. A fost jucător la echipe de fotbal precum Poli Iași, Steaua București. Târgu Mureș și Bacău. A fost antrenor la Politehinica Iași, Știința Miroslova.

  Principalele obiective ale noilor antrenori sunt să găsească jucătoi cât mai buni și să formeze o echipă omogenă care să facă față meciurilor cu echipele cele mai bune din grupă. Aceștia vor fi numiți după amicalele pregătite în aceste zile. De asemenea, se dorește ca jucătorii de acum să fie din ce în ce mai buni pentru a fi recunoscuți de echipele bune. CSM Pașcani va juca în următoarele zile cu echipe din Ruginoasa, Bălțați, Bacău, Rădăuți, Roman pentru a fi numiți cei 11 jucători.

  Doi membrii buni ai fostei echipe, portarul Jan Turiță și Adrian Viorică au făcut un pas in față in cariera lor si au semnat cu gruparea de liga a 2-a Știința Miroslava.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet