More

  Un fost atacant al Politehnicii Iași se războiește în instanță cu finanțiștii pascaneni

  Array

  Unul dintre foștii jucători emblematici ai Politehnicii Iași va da ochii din nou cu magistrații.

  De această dată, Ionuț Bâlbă – căci despre el e vorba – este cel care a dat în judecată Administrația Finanțelor Publice a Municipiului (AFPM) Pașcani, în cadrul a două dosare. Acesta le cere magistraților din cadrul Tribunalului Iași să oblige AFPM Pașcani la restituirea taxei auto achitate la achiziționarea a două autoturisme, respectiv un Audi Q7 și un Marcedes-Benz. Primele termene de judecată ale celor două procese au fost stabilite pentru data de 28 mai, respectiv pentru 4 iunie 2013.

  Aceasta nu este prima „ispravă“ în instanță a fostului atacant al Politehnicii Iași. Pe lângă dosarul penale pe care l-a avut, Bâlbă a acționat în judecată și fostul club de pe dealul Copoului, solicitând achitarea unor sume de bani restante.

  Astfel, în urmă cu mai bine de doi ani, acesta a dat în judecată clubul Politehnica Iaşi, cerând declararea insolvenţei grupării ieşene şi achitarea datoriilor pe care aceasta le are faţă de jucător, plus penalităţi şi daune. Suma solicitată de atacant în acel dosar este de 228.420 de lei şi ar reprezenta restanţele contractuale pe care le are clubul faţă de jucător.

  Continuare pe Ora de Iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet