More

  Un fântânar și-a găsit sfârșitul la zece de metri adâncime

  Array

  Un fântânar și-a găsit sfârșitul la zece de metri adâncime

  Sfârșit tragic pentru un bărbat. Acesta a murit în timp ce lucra la o fântână. La fața locului au venit mai mulți medici însă nu s-a mai putut face nimic dat fiind că bărbatul în vârsta de 49 de ani a căzut la o adâncime de peste 10 metri, loc unde a stat câteva minute fără a primi ajutor.

  Un fântânar și-a găsit sfârșitul la locul de muncă. Bărbatul, în vârstă de 49 ani din Podul Iloaei a prins o lucrare la o gospodărie din comuna Deleni în apropiere de Hîrlău, însă nu a avut de unde ști că acolo își va pierde viața. Sâmbătă, 23 iulie, aproape de orele amiezii, bărbatul a căzut în fântâna adâncă de peste zece metri, după ce hamul cu care era prins s-a rupt.

  Cei prezenți au încercat să-l salveze și să-l scoată din fântână până când au ajuns mașinile de pompieri și cei de la Ambulanță.

  „În data de 23.07.2016, ora 12.02, Staţia de Pompieri Tg. Frumos a intervenit în satul Deleni, comuna Deleni, pentru salvarea unei persoane căzute într-o fântână. La locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale de intervenție, o ambulanță SMURD și o ambulanță aparținând S.A.J. Iași.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Iași, Silvia Bolohan.

  După mai multe încercări, victima a fost extrasă din fantână în stare de inconștiență. A fost preluată de echipajul SAJ care, după efectuarea manevrelor de resuscitare, a fost nevoit să declare decesul victimei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pascaniul se imprumuta pentru cofinantarea a patru proiecte incepute de administratia Pantazi

  Municipiul Pascani ar urma sa se imprumute cu 4 milioane de lei pentru confinantarea a patru proiecte din fonduri europene. Propunerea primarului Marius Pintilie...

  Discutii pentru sensuri giratorii, in loc de semafoare si despre sistematizarea cartierelor

  Administratia din Pascani vrea sa renunte la semafoare, din cauza problemelor tehnice aparute tot mai des, si sa le inlocuieasca cu sensuri giratorii. Anuntul...

  Școala Lunca va fi preluată din toamnă de Școala Gimnazială Iordache Cantacuzino Pașcani

  Incepand de anul scolar viitor, Scoala Gimnaziala Lunca si structura Blagesti vor fi arondate Scolii Gimnaziale Iordache Cantacuzino, de pe strada Stefan cel Mare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI