17.7 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Un exemplu pentru tineri. La 82 ani joacă tenis 6 ore pe săptămână

Un bătrân din Paşcani este un exemplu pentru tineri: face sport de când se ştie, iar la 82 ani joacă tenis de două ori pe săptămână. Nu se dă în lături nici de la treburile casnice, iar pe lângă sport Petrică Tociuc este pasionat şi de grădinărit.

Petrică Tociuc din Paşcani a descoperit secretul longevităţii, iar acum îl împărtăşeşte cu telespectatori Bit Tv. Pensionar, în vârstă de 82 ani joacă tenis de două ori pe săptămână, iar când nu este cu rachetă în mâna se ocupă de grădină şi gospodărie. Din ’80 şi până acum păşcăneanul a câştigat mai multe diplome sau trofee şi nu se dă în lăuturi de la o partidă de tenis cu un jucător mai tânăr.

17070006

Bărbatul spune că are această pasiune pentru sport de când se ştie. A început cu fotbalul, iar în 1979 a obţinut locul I la Campionatul Judeţean de tenis. După succesul de la Iaşi a participat la mai multe competiţii în Paşcani unde a obţinut, de asemenea, premii şi diplome.

Păşcăneanul le recomandă tinerilor să facă sport. După un antrenament de 3-4 ore de tenis bărbatul spune că “simte că pluteşte”, iar patru zile este liniştit.

Petrică Tociuc are doi băieţi, iar unul dintre ei i-a moştenit pasiunea pentru sport. Tânărul a participat la mai multe competiţii naţionale de lupte grele unde a obţinut premii importante.

Menţionăm că în Paşcani au loc de-a lungul anului mai multe competiţii de tenis de câmp organizate de administraţia locală. La concurs participă fete şi băieţi, dar şi adulţi sau seniori, iar potrivit organizatorilor de la o ediţie la ediţie numărul participanţilor este în creştere.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow