More

  Un consilier solicita mai multi pompieri, decat zidari, la Spitalul de Urgenta Pascani

  Consilierii locali au inceput sa fie mai atenti cu problemele Spitalului de Urgente Pascani, mai ales atunci cand sunt propuse spre dezbatee si aprobare unele proiecte de hotarare cu impact bugetar. Asta dupa ce unitatea medicala face eforturi sa se redrese finaciar si sa reduca deficitul lasat in urma, de fosta conducere.

  In sedinta Comisiei Economice intrunita miercuri de la ora 10.00 s-a pus in discutie noua organigrama si statul de functii. In documente apare ca spitalul pascanean are printer sutele de salariati, 4 zidari si un zugrav. Consilierul Sorin Olariu de la PMP a cerut explicatii de ce sunt atat de multi si ce anume fac, zi de zi, intr-o unitate medicala in care nu sunt constructii in derulare. El a propus ca macar o parte din posturile respective, sa fie reduse iar salariatii sa fie recalificati pentru suplimentarea numarului de pompieri, unde este un singur angajat.

  Subiectul va fi reluat in plenul seditnei ordianre, joi 28 noiembrie de la ora 10.00. La dezbateri a fost invitat si un reprezentat al spitalului, pentru a da explciatii.

  Mentionam ca Spitalul de Urgenta din Pascani are 768 de salariati din care 45 sunt angajati ca muncitori.

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pascaniul are un nou primar. Marius Pintilie a castigat la o diferenta de cateva sute de voturi

  Municipiul Pascani are un nou primar. Alegerile locale din 27 septembrie au fost castigate de Marius Pintilie, candidatul PNL, conform datelor provizorii. Pe locul...

  Incident electoral la Blăgeşti, cu un buletin de vot pentru Consiliul Judeţean Iaşi. PIntilie incerca să manipuleze populaţia!

    Incident electoral la o secţie de votare din suburbia Blăgeşti. După ce a votat, o persoană ar fi ieşit afară cu unul dintre cele...