Consilierii locali au inceput sa fie mai atenti cu problemele Spitalului de Urgente Pascani, mai ales atunci cand sunt propuse spre dezbatee si aprobare unele proiecte de hotarare cu impact bugetar. Asta dupa ce unitatea medicala face eforturi sa se redrese finaciar si sa reduca deficitul lasat in urma, de fosta conducere.

In sedinta Comisiei Economice intrunita miercuri de la ora 10.00 s-a pus in discutie noua organigrama si statul de functii. In documente apare ca spitalul pascanean are printer sutele de salariati, 4 zidari si un zugrav. Consilierul Sorin Olariu de la PMP a cerut explicatii de ce sunt atat de multi si ce anume fac, zi de zi, intr-o unitate medicala in care nu sunt constructii in derulare. El a propus ca macar o parte din posturile respective, sa fie reduse iar salariatii sa fie recalificati pentru suplimentarea numarului de pompieri, unde este un singur angajat.

Subiectul va fi reluat in plenul seditnei ordianre, joi 28 noiembrie de la ora 10.00. La dezbateri a fost invitat si un reprezentat al spitalului, pentru a da explciatii.

Mentionam ca Spitalul de Urgenta din Pascani are 768 de salariati din care 45 sunt angajati ca muncitori.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider