11.6 C
Paşcani
miercuri, octombrie 27, 2021
Array

Un consilier propune desfiinţarea echipei de fotbal CSM Paşcani. Banii sa fie cheltuiti pentru sportul de masa

Un consilier păşcănean a propus ca municipalitatea să nu mai cheltuiască nici un leu din banii publici pentru susţinerea echipei municipal de fotbal iar clubul CSM Paşcani să se retragă din liga a treia. În schimb banii alocaţi anual clubului să fie cheltuiţi pentru susţinerea sportului de masă mai ales în rândul copiilor şi tinerilor. Dezbaterile au avut loc astăzi în cadrul şedinţei reunite a comisiilor de specialitate, pe marginea proiectelor de buget. Marius Pintilie a mai spus că echipa de fotbal poate fi preluată şi susţinută financiar de acţionari privaţi aşa cum s-a întâmplat acum câţiva ani de zile, pentru a putea face performanţă.
În replică presedintele clubului păşcănean a explicat că desfiinţarea echipei ar fi o decizie greşită pe motiv meciurile competitionale reprezintă o motivaţie puternică pentru copii şi juniori chiar dacă sunt prost plătiţi.

Şi consilierul Vasile Avramiuc a sărit în apărarea clubului pascanean. El i-a îndemnat pe aleşii locali să sprijine sportul şi cultura chiar dacă astfel de acţiuni nu sunt profitabile şi a opinat că fotbalul păşcănean trăieşte din amintirile din perioada de glorie, atunci când era puternic sprijinit financiar.

Menţionăm că bugetul clubului CSM Paşcani pentru anul 2017 este de 910.000 lei din care 880 000 de la bugetul local. La începutul anului erau înscrişi 236 de sportive din care 157 legitimaţi la fotbal.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI