More

  Un consilier local PNL către PSD: Bai analfabeţilor…! Reacţie în şedinţa CL Paşcani: Te rog să îţi retragi asemenea măgarii, uită-te pe facebook-ul tău nenorocit

  Array

  Un consilier liberal din legislativul păşcănean i-a insultat pe social-democraţi pe o reţea de socializare. Andrei Raznic a postat pe 17 iulie pe pagina sa de Facebook un comentariu cu privire la intenţiile guvernanţilor de a creşte contribuţiile agenţilor economici la fondurile de pensii şi sănătate în care a spus despre pesedisti că ar fi analfabeţi.

  “Ăştia de la PSD ţin morţiş să distrugă mediul privat. Băi analfabeţilor, voi nu aţi înţeles că fără antreprenori puternici, pe termen mediu tara va intra în colaps?…”

  Atitudinea consilierului liberal a fost taxata, astăzi, la finalul întrunirii legislativului local, de cel mai în vârstă consilier PSD, Vasile Avramiuc.

  El a cerut să fie şterse cuvintele ofensatoare, postate în spaţial public, dar autorul nu a recunoscut că le-a scris.

  “Te rog să îţi retragi asemenea măgarii din spaţiul public… Uită-te pe facebook-ul tău nenorocit… nu îţi este ruşine la obraz…”
  Vasile Avramiuc i-a cerut şi liderului PNL Paşcani să i-a măsuri pentru rezolvarea acestei probleme. Marius Pintilie a pus capul în pământ de ruşine şi a ieşit din sală, desi el nu are nici o vina.

  Consilierul Andrei Raznic nu este la prima sa reacţie colorată în spaţiul public. Câteva săptămâni mai târziu acelaşi liberal l-a făcut dobitoc pe ministrul finanţelor, Ionuţ Misa, tot într-o postare pe facebook: “Noul dobitoc de la finanţe… no comment…”, făcând referire la o ştire publicată de HotNews.ro în care se arată că demnitarul îşi cere scuze pentru declaraţia privind desfiinţarea Pilonului ÎI de pensii.

  Mulţumit de prestaţia să publică, consilierul PNL şi-a acordat o diplomă, tot pe Facebook, pe care a distribuit-o prietenilor săi: “Andrei Raznic – Diploma de Excelenţă pentru exploatarea neobosită a necunoscutului, pentru curaj extraordinar şi spirit liber!”

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului. //

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  ApaVital anunță că va achita redevența către municipalitate

  ApaVital a precizat prin intermediul unui comunicat de presa ca a facut demersurile necesare asa incat sa poata achita revedenta către muncipiul Pașcani. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet